Magi

Helgens kort

Tacksamhet

Godmorgon alla. Har haft så svårt att sova i natt och varit vaken sen ett ungefär. Kommer bli en seg dag idag då jag jobbar till 20:30. Sådana här dagar blir det ibland. Bara att bita ihop. Har redan hunnit med min första frukost och börjar bli hungrig igen. Är så sugen på pannkakor..

Fredag, och då dags att dra mina kort inför helgen. Det första mindfullnes kortet. Tacksamhet är en superkraft. Sug på den lite… Tänk även på det jag skrev tidigare i veckan om just tacksamhet. Allt hänger ihop. Så dagens uppgift för er är att innan ni går och lägg er, tänk på tre saker ni varit tacksam för under dagen.

Två i eld

Återigen ett eldkort. Passion, självförverkligande, risktagande. Mycket eld nu. Tror det varit så hela veckan. Två i eld står för att utvecklas i sitt arbete, och att jag bör hitta en partner till det för att nå dit jag vill. Har en tanke inom ett annat område, men inte här. Kommer jag klättra på min arbetsplats, eller handlar det om en ny karriär?

Jag ska jobba precis hela helgen, så det är väl bara att vänta och se. Blir ju lite spännande, eller kanske mer nervöst att ta mig till jobbet. Sen kanske det inte alls handlar om mitt vanliga jobb, utan något annat som ändå har med utveckling och självförverkligande att göra.

Två i stavar

Jag brukar alltid snegla mot motsvarande kort i den vanliga leken och det är inte alls lika positivt. Vi talar om maktkamper, väntan. Två i stavar kan stå för att man inte riktigt känner för sitt jobb längre. Avståndet kan även vara mot sin partner, där yttre hinder kan vara i vägen. Att inte pengar kommer in som det ska är också en betydelse.

Men nu fokuserar jag på änglatarotet som ändå har en positiv betydelse och det står för något positivt då vi pratar karriär. Så spännande tycker jag.

Nu ska det stekas lite pannkakor till min frukost, fixa till mig och sen ta mig till jobbet.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s