Allmänt

Veckans FFF

Fredagsfika

Idag fick jag till mina FFF trots att jag jobbat hela dagen. Efter att inte ha sovit i natt behövdes socker för att jag ska vakna. Svängde förbi EH på väg till jobbet och tog mig en mocka latte och en chokladboll. Så gott att sätta sig ner en stund, och försöka skaka liv i tanten.

Passade på att kika runt lite och hittade en julaffär. Partyland hade öppnat upp med bara julsaker så passade på att gå in och kikade. hittade en sak jag ville ha, men det kanske får blir nästa veckas fredagspresent? Jag är verkligen så svag för allt som har med julen att göra och hittar jag sådana här affärer måste jag bara gå in.

Fredagspresent

Kostade på mig en present, och hade nog bestämt mig redan innan att det skulle få bli en jultidning. I morgon då jag är ensam hemma ska jag krypa upp i soffan och bara mysa, kanske med lite glögg? Egentligen står det inget nytt i dom, men gillar att få lite tips, och inspiration.

Fredagsfokus

Var så trött då jag kom hem och fick landat i soffan. Tittade på idol och min man hade köpt macarons åt mig. Det satt fint idag, och blev så glad över det. Idol och lite gott, det fick bli mitt fredagsfokus den här veckan,

Ja vi får se vem som åker ut, men mest rättvist är det väl om det är Lukas tur, eller vad tycker ni?

Kramar Madde

3 reaktioner till “Veckans FFF”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s