Allmänt

Veckan som gått

7 av 70

Första veckan har gått redan, och det känns riktigt bra. Motivationen börjar komma även om jag fortfarande är så galet trött så jag knappt vet vart jag befinner mig. Allt tar sådan tid för mig bara, men någon gång ska jag väl nå fram?

För att sammanfatta mitt SMARTa mål så kan jag ju skriva check på den. Kom iväg, och körde ett vattenstyrkepass. Ja nu har jag tagit mig över den tröskeln. Känns faktiskt helt ok nu,

Jag vet hur tufft det är att försöka förändra något och hur lätt man fastnar i gamla fotspår. Alla ursäkter man har, och hur mycket svårare allt är då man ska göra en förändring ensam. Helst ska man ha med sig någon på sin resa

Veckan som gått

Tänkte sammanfatta veckan i ett antal frågeställningar. Något liknande som måndagslistan men ändå nytt. Bra att få knyta ihop säcken eller hur?

Veckans fysiska jag kom iväg på ett vattenstyrkepass och det var så skönt. Höften värker inte lika mycket som tidigare, men on i ryggen vid vissa rörelser. Allt detta går att fixa till, och det stavas TRÄNING. Inga kvickfixar här inte. Hårt arbete och gärna ta hjälp så man utför allt på ett riktigt sätt. Däremot är vattenträning alltid skonsamt.

Veckans psykiska Det har varit väldigt upp och ner. Det hände något på skrattyogan för två veckor sen. Samtidigt har tårarna kommit vid flera tillfällen, och dom bara forsar ner på mig. Kan det hänga ihop med punkten under? Ja, vi får väl se.

Veckans magi Jag var med på en fullmånemeditation i veckan. En spännande upplevelse. Har aldrig gjort det här tidigare, men något ska vara första gången. Meditera gör jag ofta, och gärna andliga då jag kallar på ärkeänglar. Kanske låter flummigt, men vi alla har det inom oss. Gäller bara att våga lita på det som kommer till oss.

Veckans positiva Det har hänt en del positivt, men inget jag egentligen vil skriva om här då det handlar om andra. Förhoppningsvis så vänder vår negativa trend inför nästa år. 2023 måste bara bli ett riktigt bra år. Men ska jag dela med mig av något så gården i onsdags. Alla dessa fantastiska samtal man får med våra äldre, och tänk att jag får vara en del av det. Så tacksam.

Veckans negativa Egentligen har det inte hänt något speciellt där, utan det är väl precis som vanligt. Ont i kroppen, trött, och orkeslös. Som jag önskar att någon kan komma med sitt trollspö och bara ta bort allt. Vi har haft för mycket jobbiga saker för länge.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Veckan som gått”

 1. Vatten styrkepass låter spännande, måste vara ett bra pass för hela kroppen och känns ju lite snällare mot kroppen än ett vanligt styrkepass. Har också problem med min höft/ben och simskolan i varmvatten 2 timmar i veckan med barnen (vi är med i) har gjort så bra för det.

  Gilla

 2. Skönt att veckan har varit lite positiv 🙂 för en gång skull för dig.
  Att komma över trösklar är bara det en vinst varje gång. Skönt med vatten träning. Härligt att träffa äldre & byta samtal & tankar med dem.
  Jag hoppas att det positiva uppfylls framåt för er 🙏🏻🤗

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s