Allmänt

Fars dag

Hälsade på pappa

Nu har jag en lugn stund och alla har lagt sig för att sova här. Snart är det även dags för mig med, men tänkte titta in hos er först. I morgon klockan 10 är min jobbhelg slut och jag längtar. Är så galet trött nu.

I morse innan jag åkte till jobbet tog jag en tur till minneslunden. Fars dag idag, och ville ge pappa en blomma. så vackert och rofyllt. Hade nog stannat en stund till om det inte hade småregnat och plikten kallade. Är ändå glad att jag tog mig dit. Nästa besök på kyrkogårdarna blir till jul igen.

I morse fick min man ett sms, min yngsta dotter hade skickat en triss till honom. Hon är väldigt tydlig med att det inte är hennes pappa, men trots allt är han en trygg förebild för henne. Vid så många tillfällen ringer hon honom för att prata istället för sin riktiga. Han blir naturligtvis glad. Barnbarnet var väldigt tydlig med att jag skulle ge honom en present fast han inte har några barn. Han är ju en kille och då kan man få barn. Älskade lilla vän säger jag bara.

Har det blivit något firande hos er?

Kramar Madde

8 reaktioner till “Fars dag”

  1. Hos mig så har det direkt inte blivit något firande. Däremot skickade jag meddelande via facebook till min far. Han blev glad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s