Familj

Fika med barnbarn

Fika

Igår fick jag låna mitt barnbarn en liten stund då hennes mamma skulle till vårdcentralen. Vi skulle titta efter en adventskalender och ta en fika. Naturligtvis fick hon välja vad hon ville ha. Först ville hon ha halloncheececake, men den finns ju inte kvar så då fastnade hon för polka. Frågade flera gånger då den smakar polkagris men hon sa att hon gillade den.

Först sa hon att den var jättegod, men sen blev den lite stark. tur vi delade på den. Den var inte min favorit heller, men kan tänka mig att många får minnen till den.

Sa till hennes mamma att hon tyckte den var lite god men mycket stark och direkt rättade hon mig. Den var mycket god och lite stark hihi.

Adventskalender

Ja det fick ju bli en sådan också och hon valde en med Barbie i år. Var så stolt då hon fick bära den trots att den är rätt så stor. Vi pratade också om att man får börja öppna den första december. Samtidigt ville hon börja julpynta hemma och vi kommer göra det till helgen. Ser fram emot det så mycket

Dagens middag

Ja, jag har ju också gått på det med hello fresh och igår valde vi en vitlöksmarinerad kycklingfilé med klyftpotatis och beasås. Vi är så nöjda med kassen och allt är så gott. Sen är det ju så att alla inte gillar alla smaker, men det lär man ju sig efter hand vad som faller en i smaken.

Det bästa är att det är rejäla portioner och man behöver inte alls gå hungrig. Då är ändå min man stor i maten och tidigare kassar har inte fungerat fullt ut.

I morgon kommer en ny kasse och ska bli spännande att se vad den erbjuder.

Kramar Madde

9 reaktioner till “Fika med barnbarn”

  1. Hi hi, så sött att hon inte vill erkänna att det kanske inte var det godaste 🙂 Sonen var alltid så rolig när han var mindre och ville ha något han inte testat förut. När man frågade om han tyckte om det sa han alltid ja. Men sedan efter ett par tuggor såg man att han inte tyckte om det – men han var alltid så snabb med att säga ja 😀

    Gilla

  2. Så roligt att kunna fika med barnbarnet. Barn är ju så härliga att de verkligen säger vad de tycker. Visste inte att det finns adventskalender med barbie. Kan tänka mig att den var stor att bära för henne.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s