Magi

Veckans kort

Förstå sig själv

Godmorgon förresten. Hoppas ni vaknat upp till en bra dag, och har sovit gott. Somnade tidigt då jag var så galet trött, och sov mig igenom hela natten. Egentligen skulle jag dragit korten redan igår, men så blev det inte, men nu kommer dom i alla fall.

Detta peppkort kan väl vara bra för de flesta att tänka på? Varför jobbar vi så mycket för att andra ska förstå dig, då du är den viktigaste personen för just dig. För mig blev det så tydligt igår att ingen annan kan hjälpa mig utan det är enbart jag själv som får göra det.

Vatten

Ja nu drog jag ett kort ur en ny svit. Vatten vilket representerar våra känslor, familjen, önskningar relationer osv. Vi pratar om djupet i vår initiativa förmågor och även parapsykiska gåvor.

Sju i vatten

Då går vi närmare in på nr sju i sviten.

Det här kortet står för komplexa val, och det gäller att ta reda på fakta, och Man får sluta med att skjuta upp saker som ska bli gjorda och ta tag i det direkt. Samtidigt så gäller det att inte ha orealistiska förväntningar på det som ska bli gjort.

Kortet kan även stå för allt för många val och det skapar en förvirring.

Precis som vanligt så gäller det att titta på kortet, Vad är det första du ser? Jag blir lite kluven då jag drogs till en bägare direkt, men har svårt att se vilken färg det är. Jag ser ju två röda kort, men fattas ett violett som jag tolkar det. Vi pratar naturligtvis om de olika chakrana.

Sju i bägaren

Även om jag inte tar detta i första hand brukar jag titta på den riktiga tarotlekens tolkning, och just vatten är änglatarotens motsvarighet till bägaren. Här pratar vi om frosseri, och självömkan. Man ler, men gråter inombords.

Min tolkning av korten

Då jag ska fokusera på vilken bägare jag såg, Då jag egentligen inte vet vilken färg som menas så väljer jag att titta på bägge färgerna.

Rotchakrat sitter baktill på ryggen, och står för det jordade. Ett understimulerat rotchakra kan göra oss orkeslösa, svårare att lösa uppgifter, och mindre sexlust. och i värsta fall leda till den depression. Då vi var på fullmånehealingen sa hon just att hon kände av den delen på mig, och att jag måste jorda mig mer.

Tredje ögat Ett understimulerat chakra kan innebära svårt med empatin, svårare med sunt förnuft samt och att lära sig nya saker.

Kortet visar att jag måste få den tiden jag behöver, och behöver ta mig tid att vara ute i naturen. Att få jorda sig. Får ta tag i det lite mer, och att faktiskt göra det jag tror på själv. Jag har en plan och alla har en åsikt om den, och ingen håller med mig egentligen.

Helgens utvärdering

Var lite förvirrad över det kortet och ändringar jobbmässigt. Blev inte klokare över det, men tror inte det stod för arbete i den bemärkelsen utan mer på ett annat plan. Ifall det är så blev kortet så mycket tydligare.

Kramar Madde

5 reaktioner till “Veckans kort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s