Hälsa

Sound healing

Gong och kristaller.

Då fick jag testa på detta med soundhealing för första gången. Det är en väldigt ny klass på hagabadet, Som ni vet så tror jag mycket på allt sådant,

När vi kom in så fick vi plocka fram matta, filt, och om vi ville bolster i olika former, Allt för att man ska kunna slappna av så mycket som möjligt.

Ledaren plockade fram gongen och kristallskålar. Vet ni vad en gong är? På bilden ser ni dom, och då man spelar på dom så skapas vibrationer som ska vara bra för vår kropp. Ska kunna läka både psykiska och fysiska sår. Har ingen erfarenhet så kommer inte uttala mig om just det.

hur går det till?

Då det är dags att börja så startade det med mantran… Vi körde ohm och shanti tre gånger om. Även ljudandet skapar vibrationer i kroppen som ska hälsosam inverkan. Jag märker ingen skillnad, men tänker inte förringa det heller.

Därefter ska man lägga sig bekvämt och där kommer bolstren in. Därefter börjar ledaren spela på kristallerna och gongen. Hon berättade att är man ny så är det inget ovanligt att man är spänd första kvarten. Ljudet kan upplevas störande osv. Där höll jag med, men det läskiga var det började pirra i benet väldigt snabbt, sen kändes det som om en orm eller nåt kröp på mig. Allt var över på ett par sekunder. Fick väldigt ont i ryggen, också. Riktigt ont och då det kommer går det inte över så lätt.

Efter 45 minuter var det dags att vakna till, och konstigt nog kändes det bra. Däremot hade jag ont i knät en stund efteråt. Precis dom ställena hon på fullmånemeditationen sa, Allt hänger ihop märker jag.

Kommer jag göra om det tro? Antagligen, för jag behöver alla möjligheter till avslappning och idag blev det två sådana pass vilket var helt fantastiskt.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Sound healing”

    1. Så känner jag också. Är skeptisk men samtidigt har flera hokuspokus saker blivit helt godkända idag. Tänker på både yoga och akupunktur som används i den traditionella vården.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s