Fest och event

Jag hann

Ute i sista sekunden

Ja, jag hann få upp mina stakar och stjärnor i går. Hade planerat att vara ute i god tid, men det sket ju sig lite om man säger så. Fick upp min nya stake och adventsljusen i köket. Det kom även in en litet tomte i en lykta. Det är långt ifrån klart, men det är på G i alla fall.

Jag älskar verkligen min ljusstake ifrån indiska. Köpte den för många år sen och kommer nog aldrig tröttna. Ni vet ett sådant där köp som blir så bra. Ljusen missade jag förra året, men nu kom det upp. Lite sent, men så får det bli ibland.

Vardagsrum

Även den stjärnan är en gammal trotjänare. Har hängt med i många år. Lönar sig att köpa kvalitet ibland. Tidigare blev det sådana där billiga, som gick sönder efter två jular. I slutändan blir ju detta billigare, men har man inte pengarna där och då så är det svårt. Gillar ljuset i den här, och syns bättre då det är mörkt ute. Så varmt.

Sovrummet

Stjärna där kommer från någon butik med inte allt för traditionsenliga mönster och färger. Lite orientaliskt. Men varför måste allt vara som det alltid varit? En blandning är väl det bästa? minns då jag köpte den. Gick förbi så många gånger och tittade innan jag bestämde mig och har aldrig ångrat det köpet. Plötsligt händer det så att säga.

Igår hann jag även med att träffa barnbarnet. Alltid lika sprudlande glad och ville visa allt julpynt dom hade hemma. Hon hade två små granar i sitt rum. Gissa färg? Rosa och regnbåge. Stolt tjej där.

Sen berättade hon att det är en månad kvar till julafton, och så frågade hon om jag visste var det var för dag nästa torsdag. Det hade jag ingen koll på, men det hade hon. Det var då hon skulle få öppna sin Barbie kalender. Tänk att jag kunde missa det.

Kramar Madde

22 reaktioner till “Jag hann”

 1. Så mysig stämning när man äntligen tar upp belysningen. Gör en sådan skillnad nu i mörkret. Behövligt. Längtar tills första advent; då tar jag upp alla/all belysning här hemma! 😍

  Gilla

 2. Så fin din ljusstake är från indiska. Stjärnan i sovrummet var också väldigt fin. Själv brukar jag inte sätta upp sådana saker. Har säker ljusstake någon stans men vet inte riktigt var.

  Gilla

 3. Bra jobbat, själv har jag knappt tänkt tanken förrän min arbetskamrat sa att han skulle ta ner julsakern i helgen. Jag har liksom inte hängt med i år.
  Glöggfesten brukar vara min signal, men vi har ingen i år så då blir allting fel.
  Det är ju mysigt när allt är framme
  Kram Kajsa

  Gilla

 4. Så fint du har gjort 🌟🎅😃. Det är en bra början. Å jag tycker inte att man behöver slänga upp allt på en gång. Utan ta det lite pö om pö. Man har ju tid.
  Jag hade velat få upp liter nu i helgen. Men vi får se hur det går med det. Jag behöver hjälp att dels ta ner julsakerna & hjälp att sätta upp gardinerna.
  Kul att du fick träffa barnbarnet 🙂. Ska bli spännande å se om julkalendern är bra i år. Det får se på torsdag ☺️.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

   1. Ja skönt att ha gjort lite då. Jag har pyntat men känns intr klar, får gå och ändra tills jag blir nöjd sen har vi granen kvar men den får vänta 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s