Fest och event

Ut på galej

Börjar med champagne

Tänk att jag är uppe redan trots en sen kväll igår. Jag och några väninnor var ute på galej sådär en torsdagskväll. Inte så vanligt för mig men plötsligt händer det. vi möttes upp vid 17 på cristal bar på centralen. En liten mysig champagnebar. Då jag så sällan dricker så kostade jag allt på mig riktig champagne Kvalitet före kvantitet då det kommer till mig.

Jag tänker inte alls gå hem

Ja det var här vi hamnade. Kajskjul 8 och Arvingarnas krogshow I love arvingarna. Det fanns en liten story som en röd tråd, och allt tillsammans med deras musik. Riktigt bra faktiskt. Till det, en god tvårätters middag med lite vin till. Mums

Jag gillar verkligen den här musiken och har följt dom som nytt dansband på 90 talet någon gång. Då var det nytt och spännande. Nu ett gäng ”gubbar” i 50 årsåldern. Och jag som fortfarande är 25 eller hur var det?

Kanske inte riktigt

Åldern tar ut sin rätt även på mig. Nästa år är jag närmare 60 än 50.. Känns lite konstigt. Då jag var ung var dom i min ålder jättegamla, men har flera som är 60 i min närhet och de är riktiga pinglor. Ja, tiderna ändras.

Är det inte tomten?

Eller är det för mycket vin? På väg hem genom nordstan nordpolen så såg jag jultomten med alla sina renar. Berodde det på vinet eller fanns dom verkligen där? Ja ni får ju se själva, men kanske ska hålla mig ifrån alkoholen i fortsättningen. Skämt å sido. Gillade verkligen den här julskyltningen måste jag få säga. Läckert.

Landa hemma och det tog inte lång tid innan tant hade somnat för natten.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Ut på galej”

  1. Tänker direkt på ”Eloise” när jag läste att du varit och lyssnat på Arvingarna så nu spelas den låten i huvudet på mig. Låter ju som en fantastisk kväll iallafall. Klart man ska unna sig gott vin att dricka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s