Allmänt

Veckans fem positiva

1 Snön kom

Ja, det blev alldeles vitt här, och allt var så vackert. Förra helgen var ju startskottet på julen för mig, och som ett brev på posten kom även snön. Tyvärr låg den inte allt för länge, men passade på att njuta den korta stunden den fanns. Jag gillar ju vintern, och vill gärna ha snö, så bor ju på helt fel plats då det kommer till det. Här är det bara grått och kallt så då det kommer lite njuter jag för fullt.

2 Arvingarna

I torsdags var jag och ett par vänner på kajskjul 8 och tittade på arvingarnas krogshow. Startade med lite bubbel, för att avsluta med god mat och bra musik. Blev ju inte så sent då flera av oss skulle upp och jobba dagen efter och jag hade ju lovat att komma in tidigare. Oavsett, så blev det en toppenkväll och så välbehövlig.

3 Mina fantastiska kollegor

Ja, då man hör andra prata inser jag vilka underbara kollegor jag faktiskt har. Så högt i tak, så galet roligt. Mycket skratt, mycket skämt och att vi finns för varandra hela tiden. Minns så väl då jag precis börjat. Kommer hem och har så galet ont i magen, kunde inte ens ta ett djupt andetag. Valborg var det. Den 2 maj skulle jag till Paris och vårdcentralerna var ju stängda. Googlade och det visade sig att det var en överansträngd bröstmuskel. Hade alltså skrattat för mycket. Pratade med fd kollega och skyddsombud och frågade om jag skulle skriva arbetsskada på den hihi. Nja,, tydde mer på en otroligt bra arbetsmiljö tyckte hon.

4 Passat sessan

Ja fick passa min lilla prinsessa ett par timmar i torsdags och alltid lika roligt. Hon visade mig allt julpynt dom fått upp, Alla saker hon gjort på förskolan, och alla spel. Har alltid så mycket energi, och är en sådan glädjespridare. Är så tacksam att jag får vara hennes mormor.

5 Julstjärnorna är uppe

Ja blev lite senare än beräknat, men nu är dom på plats. Blir så vackert, och jag bara älskar ljuset det ger. Våra adventskalendrar är även dom på plats. Genast inställer sig ett lugn och vi kan börja slappna av. Fick även upp stakarna på jobbet och det känns så otroligt bra. Nu är jag redo att gå in i december.

Vad är era positiva under veckan?

Kramar Madde

11 reaktioner till “Veckans fem positiva”

 1. Jepp du bor på fel ställe för att få snö 😜. Skämt & sido. Kul att ni fick lite snö. Så du fick lite känsla 🎄🤶🌟🎁av jul.
  Åå vad kul att se Arvingarnas krog show 😃dem har jag lyssnat på sen jag var liten. Å Casper är så snygg å rolig😊.
  Härligt å höra att du har roligt på jobbet med dina kollegor. Skönt å veta tycker jag ❤️när jag läst att du har det tufft med energin.
  Mysigt att vara barnvakt åt sessan.
  Skönt att få upp lite julsaker. Det börjar ju nu. Jag ser fram i mot att jag med få ställa fram jul ljusstakar, få upp gardiner & få fram tomtar & annat. Känns som alla har fått fram sina ljusstakar & gardiner i alla fall. Så många sätter upp dem nu inför advent. Jaja…..jag hoppas det kommer upp nästa helg eller nu under veckan
  Hoppas att du har mysig & trevlig 1:a advent 🌟🕯️Ta om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s