Allmänt

Kan jag få sudda ut den här dagen?

Lugnet börjar lägga sig

Alltså vilken dag det har varit. Tänker inte gå in på detalj i vad som hänt, men fått det ena jobbiga samtalet efter det andra. Känner att någon gång måste allt få ett slut och att jag får fler positiva saker istället för detta.

Börjar nästan tro att jag har en förbannelse över mig, och att någon vill mig något ont. Tror inte på skrock så, men just nu känns verkligen inte livet rättvist. Det ända jag kan göra är att be för att allt löser sig på bästa sätt för alla inblandade. Det känns bara så jobbigt att stå vid sidan av och inte kunna göra något.

Snart lite semester.

Ja snart är jag iväg på en liten minisemester och känner för varje dag att den bara är mer och mer behövlig. Har även lagt in lite semester på de två nästkommande schemaperioderna för att få till mitt liv på det allra bästa sättet. Känner att jag är så skör, och orkar inte mycket mer. Måtte 2023 bli ett betydligt bättre år än de senaste två åren.

Det blev ett litet deppigt inlägg igen, men behövde bara skriva av mig. Tar dag för dag, och det kommer bli bättre.

Kramar Madde

7 reaktioner till “Kan jag få sudda ut den här dagen?”

  1. Ja hoppas det verkligen blir bättre snart för dej. Det är nog ingen förbannelse även om man kan känna så. Livet är upp o ned. Nu vet jag inte alls vad som hänt men jag hoppas det blir bättre snart 🥰

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s