Allmänt

Planer för veckan.

Planer för veckan

Godmorgon alla. Måndag igen, och på torsdag är det redan december. Hur fort har inte det gått då? Fattar verkligen inte. Snart är även det här året slut och hoppas verkligen att nästa år blir så mycket bättre. Men nu var det inte det vi skulle fokusera på utan den här veckan. Även om mitt liv är så rörigt just nu vill jag ändå ha en planering att hänga upp mig på.

Måndag Ja går av jobbet om några timmar. Galet trött då jag inte fått sova så mycket som jag önskat. Ja ni kanske tycker det låter konstigt, men vi har sovande jour på vår arbetsplats. Behöver bara gå upp om något händer och i natt var en inte så sugen på att sova. Sen är det mycket tankar som snurrar i mitt huvud också.

Tisdag APT och jobb så ingen tid för något annat den dagen. Upp, åka iväg och sen i säng då jag slutat. Har blivit många långa dagar för mig nu ett tag. Bara bita ihop och lösa det. Vila kan jag göra en annan dag eller vad säger ni?

Onsdag Ledig dag och tänkte ta mig till hagabadet för ett yinyoga pass. Sen bara få vara där ett par timmar. På eftermiddagen ska jag till gården och våra äldre ett par timmar. Alltid lika roligt. Däremellan ska jag hinna tvätta någon maskin också. Ingen ro och ingen vila här inte.

Torsdag Packa inför kommande julmarknadsresa. Som jag längtar. Sen ska jag få influensavaccinet och därefter en jobbkväll. tänker att i min ålder så vill man bli så besprutad som man bara kan bli.

Fredag Äntligen dags för en tur till Rostock. Största delen blir ju att sitta på en buss, men även det brukar vara rätt så trevligt. Middagen äts på båten tänker vi och vid femtiden är vi framme. Blir en tur till marknaden då vi kommer fram. Hoppas bara vädret är ok.

Lördag en hel dag på marknaden. Tyskarna kan verkligen detta med julmarknader måste jag säga. Så otroligt mysigt och som jag längtar till att få dricka varm lumumba igen. Gluevinet kan jag hoppa över, men det andra. Lite mysigt att man kan köpa det ute på stan. Gå runt och fortsätta titta med något varmt i muggen.

Söndag Då börjar resan hem igen. Tyvärr fick vi en tidigare färja än vad vi brukar, men det funkar väl det också. Fördelen är att vi är hemma i tid. Ofta är man rätt så trött och sover mest på vägen hem. Kommer väl köpa med mig något hem till tjejerna, och kanske något till mig själv också.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Planer för veckan.”

  1. Låter som händelserik vecka. Jag tänker på onsdags när du tvättar. Så kan du ju vila medans tvätten går tänker jag. Bryr mig om dig 🤗😘.

    Trevligt att besöka gården & snacka skit 🙂

    Vad trevligt att åka iväg på lite weekend 😃 & se riktig julmarknad 🎄🌟🤶🔔🎅. Ja, köp något till dig själv!

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s