Allmänt

Återigen en ny dag

Godmorgon

Klockan är inte ens fem och jag är klarvaken. Det kanske beror på att jag la mig så tidigt igår. Var helt slut mentalt, och hade ångest. Hjälpte då jag fick lyssnat på en healingmeditation. Tog bara en liten stund att komma ner i varv, men sen gick det bra. Att meditera är verkligen så bra. Samtidigt tror jag att ett tufft pass på gymmet eller löpspåret är precis lika bra. Det är ju också en form av meditation. Samtidigt är det så viktigt att hitta sin grej, och att faktiskt ta sig tid att göra det.

Ärkeängeln Rafael

Den healingen jag gjorde igår var tillsammans med ärkeängeln Rafael. Det är han som står för det helande både det fysiska och psykiska. Jag har alltid känt en närhet till just honom och helandet är ju något som står mig nära. Kanske finns en anledning då jag är undersköterska och inte sjuksköterska. Vi har ju olika roller och ska ju komplettera varandra,

Just ärkeängeln Rafael finns både i den katolska, kristna och muslimska tron. Dessa tre religioner är väldigt lika, och har så mycket gemensamt. Rätt intressant det där egentligen. I början är det ju samma, men om vi pratar islam och kristendomen så är nog den största skillnaden att vi har Jesus som vår profet, medans islam har Mohammed.

Allt är stabilt

Ja skrev ju i helgen att jag var så trött och lite orolig. Ovissheten är ju alltid värst, men just nu är allt lugnt, och stabilt. Allt kommer gå bra, och känner mig trygg i det. Samtidigt händer lite för mycket på en och samma gång vilket jag inte riktigt klarar av just nu. Men tillbaka till andetaget så löser sig det mesta.

Tänk att det redan är första december i övermorgon. Allt har gått så fort måste jag säga. Brukar alltid ha en liten adventskalender här och i år är det inget undantag. Från och med på torsdag och ända fram till jul kommer jag dela med mig av både lite julmusik och även ett peppkort ( inget tarot utan enbart pepp)

Gå gärna in och titta varje morgon från klockan 8. Har ju även mina andra kalendrar, och är ni nyfikna på vad som finns bakom dom luckorna? ”julemys” utlovas.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Återigen en ny dag”

 1. Ja helt galet att november snart är slut! Håller på att fixa en överrasknings-paket-kalender som jag inte riktigt är klar med…

  Ska bli spännande med din kalender här på bloggen! Har också gått i samma tankar.

  Gilla

 2. Oj & fy. Va vaken & gå upp 5! 😊. I för sig. Min svärfar kan gå uppe halv 5, så 🙂. Tur att alla är olika.
  Beror på vad man gillar att göra för att komma ner i varv. Jag kanske skulle behöva meditera för att komma ner i varv ibland. Jag är lugn utåt. Men stress inom mig kan jag känna. Sen kan det va skönt att göra stillsamma saker som gör att man kommer ner i varv.

  Jag gillar heller inte ovisshet. Så mår inte så bra av det. Men det tar man sig med igenom. Oftast. Vad skönt att det är lugnt hos dig nu. Det är det hos mig med 🙌🏼😊.

  Jepp, 1:a december på torsdag. 23 dagar kvar till julafton då & 30 dagar kvar på året 😃😅.
  Vad kul att du ska en adventskalender här 😃 Jaa, vill veta vad som finns i dina julkalendrar 😃

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Vad fint att Raphael hjälpte dig att komma ner i varv. De är allt bra våra änglar om vi bara är öppna och mottagliga för drm

  Gilla

 4. Det är ju bra att du hittat att meditation hjälper dig men förstår att det kan ta en stund att komma till ro om man är orolig eller har ångest. Det är sant att en promenad är en sorts meditation. Jag har ibland när jag haft ångest gått ut på en promenad och när jag kommer tillbaka in så är ångesten borta.

  Gilla

 5. Va skönt att meditation hjälper drj 🙂 det har hjälpt mig mkt förr att man inte behöver det så mkt längre. Men ångest o psykiskt o hälsa tar på krafterna , kram på dej 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s