Allmänt

Umgåtts med sessan

Är så van att skriva godmorgon, men det blir kanske inte så bra idag eller vad säger ni? Upp tidigt i morse igen trots ledig dag. Jag hade lovat att passa sessan medans mamman var i skolan. Hon hade blivit lite sjuk av 5 års sprutan så fick vara hemma lite. Idag var hon ändå ok, men var hemma från förskolan för säkerhets skull.

Som vanligt har hon så mycket energi, vi hann med att fika, äta lunch, måla, och spela spel. Självklart vann hon och var noga att tala om att hon minsann inte fuskade. Det var ju sant, utan allt handlar ju om tur då det är tärningsspel. Kul var det i alla fall.

Sen ville hon ut en stund, och visade mig lekplatsen som ligger rätt så nära där dom bor. Har inte varit där än, men hon visste precis hur man skulle gå. Visade även vart hennes kompisar bor så det blev en trevlig promenad bort. Precis lagom en dag som denna.

Till det, är så förvirrad. Trodde jag skulle vara på gården klockan 15, men så fel jag hade. 14 var det. Bara att slänga sig på vagnen och åka dit, messade innan och helt ok att vara lite sen. Gillar verkligen inte det, men ibland blir det så. Tur jag märkte det i alla fall. Sen var det ingen fara, utan mer att jag inte gillar det.

Nu har luften gått ut mig totalt och jag längtar bara efter sängen. Lång dag i morgon igen.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Umgåtts med sessan”

 1. Vad kul att du fick vara med ditt barnbarn Sessan 😃. Roliga saker ni hittade på. Barn fuskar aldrig eller 😄.
  Jag gillar heller inte att komma sent. Men sånt som händer. Tur att det inte var jobbet som du var sen till.
  Skön känsla att vara utslagen på kvällen. Tycker jag. Då vet man att kroppen har fått jobba hårt under dagen. Sover man gott på natten sen.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Härlig dag du fick med sessan. Jag gillar hellre inte att vara sen. Jag vill alltid vara ute i god tid men det kan vara svårt om man uppfattat fel tid.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s