Allmänt

Julkalendrarnas tid

Rituals kalender

Dagens fråga hos Madeleine var om vi ägde någon julkalender. Ja, jag älskar ju bara dessa kalendrarna och inser att det inte bara är en jag/vi har utan ganska många. Den första jag tänkte visa är den från rituals. Har haft den i flera år och har aldrig blivit besviken. Utgår från att det blir samma i år. Alltid massa bra att ha saker och ibland är det bättre att få de i mindre förpackningar.

Till det så är den ju väldigt dekorativ också. Lyser upp men tar en hel del plats. Oavsett så tycker jag alltid att den är trevlig och väl värda sina pengar.

Lite godis blev det också

Tanken var en godiskalender, och valet föll på en Lindorkalender. Det är verkligen min svaghet måste jag säga. Så galet goda och en halv om dagen måste väl ändå vara ok?

Ett par dagar senare hittar jag en med Anton Bergs marsipan. Min man blev superglad, men han får allt hålla sig till en halva även med denna. För visst ska vi dela systerligt min man och jag?

Lite mer syndiga

Ja många skulle inte ens visa att dom har dessa, men jag kan inte se problemet.

Dryckeskalendern är inte whisky utan rom. Mycket godare tycker jag, även om den med whisky blev en positiv överraskning även för mig. Finns god whisky.

Den andra, ja vad ska man säga om den? Ska bli så kul att se vad vi får, och många har ju pratat om att dom är så bra. Ja vi får se. Kanske borde vara ledig hela december istället hihi

Dessa har jag, Har ni några?

Kramar Madde

2 reaktioner till “Julkalendrarnas tid”

  1. Du har berättat om dina julkalendrar. Men kul att se dem även på bild nu 😃. Nu har en salig blandning av julkalendrarnas innehåll. Det är hudprodukter, choklad, dryck & vuxna leksaker 😊👍. Behöver man hjälp eller vill leka mer. Så är det en mycket bra kalender tänker jag 😊.

    Jag har ingen. Var sugen på Body shops & Mary Kays. Men jag använder bara visa produkter. Å då kanske man kanske bara kommer använda lite mindre än hälften än vad det är i kalendern. Eller så hittar man massa spännande nytt. Svårt.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s