Allmänt

Dagens kalender

Doftboost

I ritualskalendern hittade jag denna. en booster som jag egentligen inte vet vad jag ska ha till. Luktar ljuvligt i alla fall så får väl använda upp den trots allt. Oavsett, en sak jag nog aldrig kommer köpa, men nu vet jag det.Någon annan som har den och vet vad jag ska använda den till?

Godiset

Tog ju kort på det, och i telefonen såg bilden bra ut. Tyvärr går det inte att synka just den bilden konstigt nog. Men blev en mjölkchokladkula från Lind och en plommon i madeira ifrån Anton Berg. Bägge är så goda så dom var jag helt klart nöjd med. Kan knappast bli bättre.

Romkalendern

Ja åter igen så är inte jag och de kunniga överens. Helt klart en väldigt trevlig rom, och vi gav bättre betyg än snittet. Ron Malteco reserva maya hette den vi fick testa idag. Inte lika mild som den första, men helt klart njutbar. Något mer spritsmak, men inte så jag inte kan dricka den.

Dagens leksak

Lite mer åt det skämtsamma hållet. Vi hittade en tärning som visar vilken ställning som ska användas. Kanske blir lite variation. Ja lite får man allt skoja till det, eller vad säger ni?

Detta var allt från mina kalendrar för idag. I morgon kväll visas det som finns i morgondagens lucka.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s