Allmänt

Lördag i Rostock

Handla lite gott

Vi började dagen med en tur till Calles för de som önskade. Ungefär hälften följde med. Trodde nog fler var sugna på att handla dryck inför julen. Brukar vara uppskattat. Vi brukar inte handla så mycket, men lite blev det trots allt. Vi ska ju få med oss det hem och vill inte släpa för mycket spårvagnen hem sen. Sen går det åt extremt lite alkohol hos oss så ingen idé att köpa för köpandets skull.

Min man ville ha korv

Då vi kom tillbaka var det lagom för lite lunch och min man var väldigt sugen på en lång korv. Hittade verkligen inte det, men fick tag i dessa till slut. Blev väldig mätta måste jag säga. Korv brukar ju inte mätta så bra.

På själva marknaden såldes mest samma saker. Korv, pepparkakor och dryck. Vi skulle inte ha något egentligen utan det är kul att bara gå runt och titta.

Sagotema

Marknaden finns på flera olika områden, men ändå nära varandra. Mycket små tivolin överallt så helt klart uppskattat för barn. . Tog oss något att dricka, och där har jag inte så svårt att välja. Varm lumumba är ju det bästa som finns.

Började bli kallt så vi gick in och värmde oss i köpcentrat som fanns i närheten. Behövdes verkligen. Kylan slog till ordentligt där.

Tivoli

Sista området vi besökte var tivoliområdet. Hur läckert är inte det här då? Mycket karuseller, mycket lotter så man kan vinna ja, mycket av allt är väl det mest sanna. Så roligt att få gå runt där och bara titta.

På vägen tillbaka så hände något med min mans fot. Han sa att det bara knakade till såsom att något gick sönder. Jag tyckte vi skulle ta oss hem, men han vägrade. Envisa gubbar alltså.

Vilket ställe

Han haltade upp för trappan och gick in här. Vilket ställe alltså. Hur läckert var inte detta då? Köpte oss varsin varm dryck och satte oss och vilade en liten stund. Han tyckte inte det blev värre och ville fortsätta att gå en stund till. Vi hade tänkt att besöka en speciell restaurang, men den var fullbokad. så vi hittade en annan.

Kände väl att det var dags att halta hem sen så han verkligen klarade av det. Är lite rädd att foten knasar ännu mer. Vill ju kunna ta oss hem i morgon,

Det får bli allt från rostock och hoppas ni gillar alla bilderna.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Lördag i Rostock”

 1. Härlig dag ni har haft. Hoppas hans fot är bättre idag. Älskar dina bilder. Blir så sugen att vilja åka dit någon gång. Det där var en väldigt lång korv och förstår att du blev mätt.

  Gilla

 2. Även om man besöker ställen. Så behöver man inte köpa massa. Men jag förstår. Att lite vill man ha med hem.
  Haha 😄rolig bild det var på din man & korvarna 🌭🌭😄. Nä. Hoppas att det inte är något allvarligt med din mans fot 😕.
  Förstår att det är mycket att se i Rostock. Men kul att se & uppleva det 😊.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s