Allmänt

Gårdagens kalendrar

Mer doftljus

Vi varje advent så hittar man ett ljus och i gårdagens lucka så hittade man doften sweet jasmin. Så gott och nu har vi ännu ett doftljus under veckan som kommer. Vi tänder rätt mycket ljus hemma och just bra doftljus går alltid hem hos oss.

Dagens godis

En liten lindorkula och marsipan med lite nougat. Alltid lika gott med det lilla söta. Vi delar ju på det så blir inte så mycket Vi tog detta tillsammans med romen vi testade. Allt gick ju så fort igår.

Pampero anniversario

Ja så var namnet på gårdagens rom. En väldigt trevlig rom ifrån Venezuela. Jag gillade den, trots att den var lite spritig. Sötman som och den goda eftersmaken. Återigen tyckte vi bättre om den, än flera andra. Ja där synkar vi inte alls.

Uppdaterade ägg

ja det var vad vi hittade i gårdagens lucka. Det bästa är att man alltid får batterier med då det behövs.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Gårdagens kalendrar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s