Allmänt

Städarens dag, berätta om någon som städar.

Berätta om en som städar.

Det här var dagens fråga hos Madeleine Skulle direkt säga att det är inte jag i alla fall. Städa är inte min grej, och det står jag för. Sen tycker jag om ett normalt städat hemma. Absolut. Nu har vi för mycket saker, och för lite förvaring vilket gör att det genast blir stökigt. Inget jag trivs i, men har inte orkat ta tag i det.

Tänkte till

och insåg att jag faktiskt har jobbat som hotellstäderska i min ungdom. Själva jobbet var väl inte så kul, men vad roligt vi hade på jobbet trots allt. Så mycket saker vi fick vara med om. Massa goda julbord, resa till London och titta på cats ja listan kan göras lång. Där ser man skillnaden på privata och offentliga arbetsplatser,

Kramar Madde

6 reaktioner till “Städarens dag, berätta om någon som städar.”

 1. Jag har också jobbat som städare/lokalvårdare förut, de var dock för flera år sedan 🙂 Måste väl innebära att man är proffs när det kommer till städning 😉 Eller hur min vän? Kram 🥰

  Gilla

 2. Jag är heller ingen Persson som gillar att städa. Men gillar att ha städat för då är jag lugn i själen. Behöver inte tänka på att städa. Jag gillar inte att se stök. Men i en låda kan det va stökigt. Men den kan jag stänga till & slippa se det.
  Okej. Det var en nyhet om dig 😊. Det är ju så man får tänka. Bara man trivs på jobbet med kollegorna så går det bra att jobba ju. Låter som ni gjorde roliga saker ändå när du jobba som hotell städerska. Va ju bra 😊👍.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Hemma hos oss är det jag som städar och tvättar, medan maken lagar all mat och fixar med bilarna. Jag är nöjd bara jag har tomt i tvättkorgarna och har dammsugit, typ… 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s