Allmänt

Ett år sen idag

Ett år idag

Tänk vad tiden går fort. Ett år sen idag som även min pappa fick bli en ängel. Den sista som lämnade oss efter ett år då allt för många, och flertalet alldeles för tidigt fick vandra vidare.

Allt känns bara så konstigt, och ganska overkligt. Ett år har gått som jag mest kämpat för att komma vidare, och jag har inte ens börjat sörja honom ännu.

Just nu känns det bara konstigt, och tomheten är så påtaglig. Både mamma och pappa är där uppe och hoppas verkligen de har det bra där de är.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Ett år sen idag”

 1. Ja usccha vad fort det går. Man förstår inte, det är också snart ½ år sedan som min svärfar gick bort, tycker att det känns som någon vecka sedan bara, men det var ju på vår semester som allt började.

  Gilla

 2. Jag beklagar verkligen ❤ Det känns så ensamt utan sina föräldrar, har firat så många julaftonar utan min mamma eller pappa..så min julanda och julkänsla är svår att nå ❤ Förhoppningsvis får jag lite julkänsla i år. Ta hand om dig min fina vän, jag tänker på dig och du vet vars jag finns, ett litet meddelande på facebook och jag finns där ❤

  Gilla

  1. Även om pappa bodde på ett boende gick det fort. Han hade parkinsson men var ändå så bra. Vi planerade julen på hans födelsedag i september. Tror han visste det där och då och ville få en sista jul tillsammans med oss.

   Gilla

 3. Ibland undrar man vart tiden tar vägen. Förstår att det kan kännas kämpigt att inte kunna börja sörja då man själv inte mår bra. Och att du inte får den hjälpen av vården som du behöver.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s