Allmänt

Sista julklapparna inköpta

Sista julklapparna inköpta

Tog mig till Frölunda torg idag innan jobbet. För mig är det väldigt smidigt. Kliver på vagnen utanför dörren, och kliver av nästan inne i köpcentret. Var lite nyfiken på jultorget dom hade, och visst var det lite mysigt? Jag gillade verkligen hästarna och vagnen.

Trodde ju jag var klar med julklapparna, men så kom det ju en liten bebis till. Var ju bara att handla lite mer och hittade det jag ville ha på Lekia. Ett gosedjur och en bitring fick det bli. Hon är ju lite för liten för att förstå detta med klappar ännu, men vi alla har ju köpt något åt vår yngsta lilla sessa.

En kaffe på espressohouse

Brukar som oftast vara väldigt nöjd med besöken där, men idag blev jag lite besviken. Knappt något folk, och personalen pratade bara. Fick säga till igen för att få mitt kaffe. Till det, snöt sig framför kassan och tvättade inte händerna…. Jag som hygienombud på jobbet ser rött då jag ser sådant. tänk på alla smittor som går just nu. Som tur är så tillhör inte det vanligheterna då man är där. De brukar vara väldigt trevliga, och jobbar på snabbt trots att dom har mycket att göra.

Någon klagade på att mjölken var sur, och den stod framme utan att stå på någon kylplatta. Små flaskor kanske klarar sig, men inte stora förpackningar. Så mycket fel på en gång är inte bra.

Jaja, alla kan ha en dålig dag på jobbet, så är det bara.

Nu snart ska jag få krypa ner i sängen och sova. som jag längtar efter det. Är ständigt trött, och sover till och med länge på mornarna flera dagar i rad.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Sista julklapparna inköpta”

 1. Ja den minsta är nog som du skriver för unge för att förstå det med klappar men ändå fint av dig att köpa några. Jag har tack och lov inte varit med om något sådant på espresso house i uppsala och det är ju tur. Det där att snyta sig och inte tvätta händerna är ju ett big no no. Här i uppsala har ju akademiska gått upp i stabläge pga covid, vinterkräksjukan och RSvirus. Jag hoppas jag jag inte får något så jag kan åka till hälsingland på måndag.

  Gilla

 2. Jag tycker att du ska skriva till EH för att de ska få reda på hur det fungerar. Vi betalar rätt mycket för en kopp kaffe hos dem och då ska vi kunna begära bra service med allt vad det innefattar.

  Mysigt att handla julklappar till en liten liten människa.
  Kram

  Gilla

 3. Visst kan en ha en dålig dag, en gång är ingen gång tänker jag också. Hoppas det är bättre igen nästa gång du går dit. Frölunda Torg har jag bara besökt ett fåtal gånger, trots att jag bott i Göteborgstrakten hela mitt liv.

  Gilla

 4. Det var längesen jag var på espresso house, men jag gillar det stället. Synd bara att de som jobbade där nu när du var där kanske inte hade den bästa dagen. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s