Allmänt

Lucka 16

Du vet redan allt

Dags att lyssna på dig själv? Som oftast har vi lösningen inom oss själva. Ibland behöver vi bara en lite knuff åt rätt håll. Tänk på att din magkänsla leder dig åt rätt håll även om det kan bli en omväg, eller att man hamnar i diket ibland.

Tomten är en kommunist.

Ja hoppas alla tar detta på rätt sätt, då jag ser humorn i det.

12 reaktioner till “Lucka 16”

 1. Dagens budskap var verkligen riktat på mig för jag visste redan och behövde en knuff. Jag tycker alltid att det är så häftigt när korten visar rätt och det stämmer in.

  Gilla

 2. Känner mycket väl igen mig. Men inte att jag går på magkänslan medvetet. Tror jag inte. Inget jag har tänkt på iaf 😊. Men känner igen mig i att jag behöver en knuff i baken ibland. Ibland behöver jag en spark i baken av mig själv & ibland av någon annan.
  Låten som du la ut. Hade inte jag hört innan. Men bra va den.

  Tack 🙏🏻för din fina kommentar på min blogg. Om att jag alltid är en stjärna. Det ska du veta värmer mig otroligt mycket 🥰

  Ha en fin helg! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗🎄🌟🤶

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s