julkalender

Lucka 17

Du vet redan

Ska vi fortsätta på gårdagens spår? Du har allt inom dig som du behöver. Gäller bara att lyssna och tro på det. Dags att plocka fram allt det där nu? Så sluta att vänta på att någon annan löser det för dig utan tänk mer på att du kan.

Tänd ett ljus

Återigen en klassiker och visst är det jul för så många-

8 reaktioner till “Lucka 17”

 1. I dagens lucka har du samma låt som jag hade igår, hade ju varit ett kul sammanträffande om vi lyckats pricka in samma dag 🙂 Triad sjunger så fint! Att vänta på ”bättre tider”, pensionen, bättre väder.. ja det är lätt att skjuta upp sitt agerande i väntan på.

  Gilla

 2. Jag tror absolut att det är så att vi ofta egentligen vet vad som är ”rätt” eller hur man ska göra osv. Men det finns annat som påverkar oss, att vi kanske inte vågar, att det kanske inte är så vi ”borde”, att vi inte är tillräckligt motiverade osv. Men nog fasen vet vi oftast innerst inne! Det är väl bara det där att vi måste lära oss att lyssna på oss själva! Och att våga lita på oss själva!

  Gilla

 3. Det var just det. Lyssna på det inom sig. Kloka ord 🤗.

  Tänd ett ljus 🕯️ är en väldigt bra jul låt 😃. Ett av mina favoriter.

  Hoppas att du får en bra jul vecka. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s