julkalender

Lucka 18

Sluta ge bort din power

Ja detta kan också vara lite provocerande. Ingen kan ta något ifrån oss utan att vi tillåter det. Så behåll din kraft, och låt ingen ta det ifrån dig. Däremot, dela gärna med dig till någon du vet behöver och är värd det.

Little drummer boy

Så fantastisk tolkning och utan instrument. Sätt dig ner, ta ett djupt andetag och bara njut

7 reaktioner till “Lucka 18”

  1. Fantastisk grupp, älskar a capella! Ska se om jag kan knö in nån av deras låtar hos mig också innan jul. Min power delar jag gärna med mig, men om någon stjäl den så säger jag ”tack och hej då” 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s