Allmänt

Dagen igår

NKs julskyltning

Dagen började med att vi tog oss in till stan och tittade på NKs julskyltning. Nästan pinsamt att jag inte hunnit dit ännu, men december har gått i ett här hemma. Vet inte om jag tycker det är den bästa, men visst här det till julen att åka och titta på den. Gick runt lite i stan, men märker att jag inte klarar alla människor längre efter pandemin. Valde att åka hem tidigare än vad vi räknat med, men vad gör det.

Tomten kom

Eller vad ska jag säga. Vi var iväg på eftermiddagen och lämnade julklappar till de som inte kommer fira jul ihop. Nästa vecka kommer vara fullt upp så passade på. Blev bjuden på kaffe och nybakta pepparkakor vid första stoppet. Två av kusinerna träffades och julpysslade. Så kul att se dom ihop för dom gillar verkligen varandra. Så olika, men ändå så tajta.

Nästa stopp blev graven. Så jobbigt, men ville ändå åka dit och tända ett ljus. Ligger lite åt fel håll för mig, men försöker ta mig dit regelbundet ändå. Alltid lika fint, och så mycket fina ljus.

Sista stoppet innan vi nådde vårat mål. Äldsta dottern och yngsta barnbarnet Blev lite konstigt att ställa påsarna med presenter, backa så dom kunde hämta och sen stängde dom dörren. Fick i alla fall se prinsessan genom köksfönstret och så liten, så galet söt hon är. Stolt mormor som stod utanför och fick se. Lilla älskade vännen.

Sista stoppet

Att vi passade på att ta allt igår var för vi var hembjudna till min kusin på god räkmacka. Den var gigantisk och när jag går bet så är det illa. Så mättsamt. Till efterrätt, skumtomtepannacotta. Även det galet gott. Kanske får göra ett par till julafton?

Det blev en sen kväll för att vara mig, och vi pratade om att resa ihop till hösten… Rundresa på Irland. Rolfs buss har så mycket bra resor, och man får galet mycket för pengarna också. Det kommer bli bra, det är jag helt säker på.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Dagen igår”

 1. Mysigt att gå på lite julmarknad i stan. Ja, det går ju inte att jämföra med den ni var på resa på. Vi har något i stan. Som vi inte varit nere på.

  Va ju smart att åka runt med julklappar till dem ni inte träffar runt jul helgen. Avsluta hos din kusin. Bli bjuden på räkmacka & skumtomt pannacotta 😋👍. Förstår att du va mätt efter det.
  Trevligt att planera en resa.

  Hoppas att du får en bra jul vecka. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Men å vad mysigt att du delar med dig, inte varit på nks julskyltning på flera år tyvärr, sist var när Logan var nyfödd. Så glad att du la upp lite bilder – är ju så mysigt. Ja bra att checka av lite julfirande innan, vi tar en del efter med.

  Gilla

 3. Relaterar till detta med människor, tycker inte heller om att vara runt mycket folk efter allt. Oj så kul att få se lilla bebisen❤️ Förstår att du längtar efter att få ses ”på riktigt”Hur gott lät inte skumtomtepannacotta då!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s