Allmänt

Veckans fem positiva

Söndag igen och dags att lista veckans fem positiva. För visst är det så viktigt att vi fokuserar på just detta och inte allt som kan vara lite mer jobbigt.

Min dotter fick komma hem.

Ja i torsdags fick den lilla familjen komma hem, och som hon längtat. Nästan tre veckor på sjukhus är fullt tillräckligt och hon längtade hem till sin stora dotter som var där hemma. Även om dom träffades så är det ju inte samma. I lördags fick jag se det lilla underverket. I och för sig på varsin sida av ett fönster, men fick se henne.

Planerade in en resa

Ja igår så började vi planera in en resa tillsammans med min kusin, En rundtur på Irland som både börjar och avslutas i en av mina favoritstäder. Dublin. Så otroligt mysig storstad. Sen åker vi runt med buss och får se andra delar. Låter som ett fantastiskt upplägg måste jag säga.

Jul på liseberg

ja det har varit lite dåligt med julmarknader för min del men idag tog vi oss till Liseberg och deras julmarknad. Så mysigt och man tröttnar aldrig. Mer om det kommer i morgon och även en bildbomb. Så galet vackert med alla ljusen-

Bakat julgodis

Trodde aldrig att jag skulle hinna, men nu finns mozartkulor, knäck och kola i kylen. Känns så skönt att att jag fått gjort någonting. Ska se om jag får till lite saffransbullar idag också. Hade varit så gott tycker jag. Lite skumtomtar bara så känner jag mig nöjd. Lagom är alltid bäst.

Jag bestämde mig

Inte ens min man tror jag kommer fixa det, men är så taggad inför nästa år. Bitter på vården, men det ska inte få förstöra mitt liv. 2023 kommer bli mitt år, och ser fram emot nästa år. Känns så skönt att nu ska jag förändra och det utan hjälp precis som vanligt. 2023 ska bli mitt år.

Detta är mina positiva för den här veckan och om en vecka kommer jag lista fler positiva saker.

kramar Madde

6 reaktioner till “Veckans fem positiva”

  1. Så bra att avsluta veckan med att skriva ner vad som har hänt som är positivt. En resa till Irland låter så härligt och jag förstår varför du ser fram emot den. Speciellt eftersom det har varit pandemi och man inte kunnat resa på över två år.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s