Allmänt

Nu är ljusen tända

Tänder ett ljus

Idag innan jobbet blev det en tur till kvibergs kyrkogård och fick tänt lite ljus för de som i te finns med oss längre.

Första stoppet hos mormor,morfar och moster. Fick tänt ett ljus och inser att jag får köpa in en lykta istället. Kommer bli så mycket finare.

Vidare till minneslunden där jag inte hann ta ett kort. Tände ett ljus och hade ett så fint samtal med en äldre man. Tror det var givande för båda två. Gäller att ta sig tiden och tänk vad mycket man får uppleva. 15 minuter och det gör så mycket.

En liten fika

Nu är det sista klart och jag kan andas ut med en dricka och en bulle innan kvällens jobbpass börjar. Ibland är det bra att vara tidspessimist eller hur?

Dan före dopparedan och då jag slutar blir det den traditionella uppesittarkvällen. Min man åker dit tidigare, och jag kommer efter jobbet. Nu håller vi tummarna för en liten vinst.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Nu är ljusen tända”

  1. Ja, jag upplevde honom som rätt ensam, och inte blev det bättre av covid. Ibland behövs det inte så mycket för att göra skillnad för någon. Bara ta sig lite tid

   Gilla

 1. Va fint att besöka de som inte finns där blad oss långre. Jag har lite svårt för kyrkogårdar då det är en väldigt respekt plats. Sen att döden liksom finns där .

  Gilla

  1. Förstår din känsla. Vi bor granne med en, och hur konstigt det än låter så är den en plats med liv. Älskar att strosa runt där och gärna sätta mig på en bänk och bara vara.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s