Madde 2.0

Dag 7 och 8

Ännu en jobbhelg till ända.

Det är verkligen så svårt att upprätthålla bra vanor då jag är på jobbet. Vi har långa pass, så varken orkar eller hinner motionera då jag kommer hem. Svårt med maten, ja precis allt. Det är helt klart något jag måste lära mig att hantera. Som jag sagt tidigare, Det är mål, inte att allt skulle vara klart vid årskiftet.

Helt tätt i gångarna

Får jag fortsätta gnälla? Det slår lock för öronen, gör ont då jag gäspar, hör dåligt osv. Googlade på öroninflammation, och det kan ju vara det. Likaså kan det vara en vaxpropp. Här sitter jag med revaxör, har tagit nässpray och då köra med nässköljen. Här ska jag göra allt jag kan. Hade jag inte haft så dålig erfarenhet av vården hade jag nog gått dit så dom fick kolla. Just nu orkar jag inte ta en konflikt igen. Ju mindre jag behöver uppsöka en vårdcentral ju bättre, Jag som för lite drygt ett år sen var så nöjd och pratade så gott om vården. Vad hände?

Inte så roliga uppdateringar, men det är så det ser ut just nu. En vecka kvar bara sen kör vi.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Dag 7 och 8”

 1. Du får anpassa dig när du är på jobbet. Jobbar du samma tider när du kör dygn??

  Vad drygt att du har ont i öronen. Jag tycker du ska testa med revaxör. Hoppas att det hjälper dig 🙏🏻🤗.

  Krya på dig! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️

  Gilla

  1. haha.. jo det brukar vara så. Jag vet ju i och för sig vart mina kommer ifrån. Läkarna säger att det beror på att jag är fet. Jag påstår att jag fastnat i en sorgeprocess,

   Gilla

 2. Jag känner igen det här att jobba så långa arbetspass, att det inte finns ork och tid till alla nyttiga levnadsvanor. Man vill ju åtminstone mäkta med att laga hälsovänliga matlådor.
  Jag förstår din ovilja att uppsöka vårdcentralen, och känner detsamma.

  Gilla

 3. Kan tänka mig att det är svårt då ni har långa pass. Hoppas för dig det bara är en vaxpropp som du får bort själv. Själv så var jag ett tag på vårdcentralen regelbundet för att spola bott en vaxpropp.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s