Allmänt

Veckans positiva #2

Då var det dags igen att skriva veckans fem positiva. Just den här veckan känns det lite svårt då jag bara ville sova och vägra göra någonting. Samtidigt är det väl just de veckorna som är de allra viktigaste att göra den här sammanfattningen.

Snön kom

Ja även om det bara var för en dag så fick vi snö. Allt blir så mycket vackrare så mycket ljusare och njöt av varenda sekund det var kvar. Visst blir det jobbigare på vägarna, men spelar ingen roll. Bara jag får ljuset så är jag nöjd. Så kul för alla barn också då man kan få vara ute och leka, bygga snögubbar med mera.

Jag var gräsänka

Ja en del har så svårt att tycka det är skönt att vara ensam, men vad jag älskar det. Är i princip aldrig ensam hemma på helger och kvällar så njöt av varenda sekund. Kunde ligga i soffan och titta på precis det jag ville, Kunde komma och gå som jag ville, Väldigt uppskattat

Dagen på gården

Ja dessa möten betyder så mycket för mig. Alla dessa goa skratt, goa diskussioner och god mat. Så tragiskt att det ska behövas, men så bra att vi finns. Är så tacksam över att jag får vara en del i det och har fått äran att lära känna alla dessa underbara människor som jag faktiskt fått göra. Sen är det så roligt då hela gänget drar vidare efter besöket hos oss.

Julen är borta

Ja idag så plockade vi undan julen. Går ju fort då man sätter igång, men så tomt det blir. Ljuset behövs fortfarande, men får väl lösa det på annat sätt. Längtar redan till nästa gång allt ska upp igen. Helt klart dubbla känslor här.

Det närmar sig

Nedräkningen har börjat. Om en vecka går jag in i min hälosbubbla. Vet att jag tjatar hål i huvudet på er andra, men det betyder så mycket för mig. Samtidigt, så tragiskt att hälsa ska vara en klassfråga, något jag känner just nu att det faktiskt blir. Men inget blir ju bättre av att jag går runt och mår dåligt och kanske brakar för att alla inte har råd.

Nya positiva nästa vecka.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Veckans positiva #2”

  1. Det var ett par grejer där som jag inte skulle lägga på plussidan 🙂 Snö vill jag inte ha, ensam har jag inget behov av att vara (det du skriver kan jag göra fast vi båda är hemma).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s