Allmänt

Vill ha sol och värme

Drömmer mig bort

Godmorgon. Efter 12 timmars sömn så vaknade jag lite mer utvilad, men fortfarande långt kvar. Ja, det kommer väl hoppas jag.

När vädret är som det är så drömmer jag mig bort. Jag behöver sol, bad och god mat. Tyvärr har ju resorna blivit galet dyra, och visst påverkar det vad man väljer. Vi hittade en till Side, men all inclusive till ett rimligt pris. Ja vi får se vad det blir.

Först träningsbubblan

men det första som kommer hända nu är träningsbubblan, så får vi se vad det ger. 10 veckor med enbart träning och hälsa i fokus. Som jag längtar.

Det kommer bli tufft, och jag kommer säkert undra vad jag sysslar med. Kommer säkert gnälla, men så är det.

Nu ska julen ut och jag åka till jobbet.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Vill ha sol och värme”

 1. Ja oh ja, vad jag också hade uppskattat en solresa! Har eg en öppning på sportlovet då grabbarna i familjen ska åka skidor, men jag tror inte att jag får med mig min dotter på någon resa…
  Tänkte också börja träna lite ordentligt här nu from imorgon och då hade det ju varit en toppenmorot att ha en resa att se fram emot!

  Gilla

 2. Jag tycker om alla årstider men då ska de vara på riktigt om man kan säga så. snöslask och gråtrist går fet bort. Så ja jag drömmer också om sol och värme på en härlig strand.

  Gilla

 3. När regnet faller så längre vi alla efter solen och värmen. Det låter så härligt att ni tittade efter en resa utomlands. Så spännande med dina 10 veckor av hälsa och träning, även fast det blir tufft så kommer det gå bra

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s