Allmänt

Tröttare än tröttast

Godmorgon.

Ja precis så kände jag då jag vaknade i morse. Ni vet då man funderar på om man ska hitta på att man är sjuk, då man verkligen känner efter. Scrollade på facebook och då dök den här bilden upp i flödet och jag fick mig ett gott skratt.

Var tvungen att vidarebefordra den till mina kollegor ifall jag inte dyker upp 🙂

Snön är borta, kaffet är uppdrucket, jag har kikat in här, och nu är det bara en dusch kvar och sen ska jag åka till jobbet.

Hoppas det blir bättre då jag kommer dit, att det blir en lugn dag och att vi får gjort mycket. Mina planer är att städa ut julen inne hos min brukare. Så skönt att få gjort det.

Nä nu ska jag sluta svamla här och se till att få gjort det jag ska innan jag ska vara på jobbet.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Tröttare än tröttast”

 1. Den känslan är så jobbig när man bara vill fortsätta att sova. Låter som en bra plan att städa bort julen hus dina brukare. Jag hoppas att ni hinner med allt som ni har tänkt

  Gilla

 2. När man blir trött på att vara trött är det lixom nog, ändå vet man inte hur man ska bli pigg. Sol hjälper mej otroligt mycket. Då mår jag som bäst. Man får hitta sin ”medicin”.

  Gilla

 3. Haha undrar bild, tänk ändå hur ofta man känt så inför jobbet mer på skoj.

  Men mitt förra jobb då kände jag verkligen seriöst att jag önskade att en älg skulle kliva ut framför bilen varje morgon så jag kunde bli sjukskriven. Det var vidrigt verkligen, jag avskydde verkligen varje minut på min förra arbetsplats. Så innerligt glad att jag inte jobbar där längre. Jag började söka nytt jobb direkt efter jag börjat där pga hur jag kände.

  Gilla

  1. Jag hade behövt en sjukskrivning, men eftersom jag trivs på jobbet så kan man tydligen inte bli sjuk enligt det nya läkarna kör med. Intressant det där. Skäms att erkänna det, men jag kan känna detsamma, just för att jag behöver lite ledigt

   Gilla

 4. Ja, visa dagar känner man så som du gjorde på morgon. Men oftast känns det bättre när man är uppe & kommer tid man ska. Om det är jobbet eller gymmet. Eller vad det kan vara.
  Hoppas att dina planer på jobbet gick vägen 🙏🏻🤗. Mm skönt att nu ta bort julen.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s