Madde 2.0

Dag 6

Och där kom snön.

Ja, trodde knappt mina ögon då jag tittade ut i morse. Det var alldeles vitt ute och hade nog inte räknat med det. Men precis som alltid här så regnar det bort och då jag var på väg hem från jobbet så var det inte mycket kvar. Det var i alla fall fint så länge det varade.

Mailade igår om utmaningen jag ska hoppa på om drygt en vecka. Nästa vecka kommer en PT höra av sig och nästa måndag klocka 8:15 ska jag vägas in och fotograferas. Fotograferingen kan ju hoppas över då man inte vill påminnas, men ändå bra för att se förändringar. Som jag längtar till just detta.

10 dagar kvar och nedräkningen har börjat.

Statusen hos mig då. Eksemen så mycket bättre, Blodtrycket är väl ok, men kan bli bättre. Nu har jag mest kollat för att ha en utgångspunkt. Foten känns svullen.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Dag 6”

  1. Så mysigt med snö men jag tycker ju att när den väl kommer kan den få ligga kvar ett tag. Jag gillar verkligen inte snöslasket som blir. Ikväll ska det regna här. Så trist ju! Vad spännande det låter med utmaningen, det vill jag följa. 🙂 Så bra att både blodtryck och eksem blivit bättre.

    Gilla

    1. Håller med dig. Bor i helt fel del av Sverige om man gillar snö. Ser fram emot det så mycket, och kommer nog skriva så mycket om det, Nu känns det som ett vakuum typ då mina tankar är en vecka framåt och det händer ingenting,

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s