Allmänt

Månaden som gått

Sammanfattning av januari

Jag tänkte att nu när månaden i princip är slut så ska jag försöka sammanfatta den. Det är alltid så roligt att se tillbaka på det som varit och sen blicka framåt. Det har varit en omtumlande månad med mycket känslor. Både upp men även lite ner. Ja då sätter vi väl igång då.

En lång väntan.

Ja de första två veckorna var bara som en lång väntan på det som skulle ske. Vågade fortfarande inte lita på att det skulle bli av, efter allt som hänt. Däremot gjorde jag en god gärning och åkte och lämnade lite blod Mår alltid så bra efteråt och man vet att man räddat livet på en annan människa.

Det blev lite vinter

Nästan hela den här vintern har varit grå och tråkig, men vi fick trots allt ett par dagar med snö. Även om det är jobbigt att få ren bilen, allt tar lite längre tid och det är kallt så är snön fantastisk. Det blir vackrare ute, men framförallt. Det blir så mycket ljusare. Det behövs allt den här årstiden.

Äntligen dags

Ja det som jag hade väntat på så länge. 3e gången gillt. Det blev en intensiv vecka med invägningar, provtagningar, Träffade min PT, mycket samtal, frukostmöte. Listan kan göras lång men så otroligt roligt. Hamnade verkligen i en sådan skön positiv bubbla och gick på små rosa moln.

Promenader

Det blev en hel del promenader under de här två veckorna. Så glad över att jag faktiskt går ut istället för att bara sitta hemma. Min man har följt med på så många av dom, och det är så roligt. Visst mår man så mycket bättre av att vistas ute i naturen.

Barnkalas

Äldsta sessan fyllde 6 år och det skulle naturligtvis firas. Blev lite presenter, och god tårta som hon fixat. Märks att hon inte fått utlopp för sin energi då hon hade väldigt svårt att vara stilla. Två månader utan förskola kan vara tufft. Samtidigt fick vi träffa lilla Mini för första gången. Vilken liten prinsessa säger jag bara. Mormors hjärta svämmar över.

Disney on ice

Då var det äntligen dags för Disney on ice. Två av sessorna var med, och det var så otroligt roligt. Helt klart uppskattas det av både ung och gammal. Blev en otroligt bra förmiddag och var så fulltankad av energi efter det.

Tragisk besked.

Månaden avslutades med att en väldigt nära har lämnat oss för att bli en ängel. Kanske inte helt oväntat, men fortfarande lika jobbigt. Vi har haft lite för mycket sådant här runt omkring oss och nu vill vi bara att det lugnar ner sig. Är samtidigt så glad över att jag har pure change just nu. Det är nog min räddning.

Nu får inget mer negativt hända i mitt liv på ett bra tag.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Månaden som gått”

  1. Jag är ledsen att du förlorat en nära igen. Ibland tar livet ganska mycket.

    Som du tycker jag snön är fantastiskt fin. Annars känns januari så väldans grå och fuktig här på västkusten, så att det plötsligt börjar gnistra i vitt och kristall är ett välkommet avbrott. På tal om snö och gnister, vad roligt att ni har varit på Disney on Ice! Jag har velat gå i många år men faktiskt aldrig gjort det. Man blir aldrig för gammal för Disney.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s