Allmänt

Min lördag del två

Kalasdax

På onsdag fyller mitt äldsta barnbarn 6 år. Tiden har gått så fort. Var ju inte längesen hon föddes och nu ska hon börja skolan. I helgen blir hon firad och dom har öppet hus under helgen. Tanken var att vi skulle vara ute, men dom kände att det var Ok att vara inne idag ändå. Dom har ju hållit mini isolerad för att inte riskera att hon blir sjuk, vilket är helt förståeligt.

Det bjöds på tårta, och lite kakor, öppnades paket och vi fick träffa mini för första gången. Blev ett par bra timmar hos dom innan vi åkte vidare.

Promenad

Innan vi åkte hem så blev det en tur runt sjön igen. Är så glad över att vi kommit igång med våra promenader, och för varje gång blir det bara lättare och lättare. Det gick fort med den här vanan märker jag, och det gäller både mig och min man.

Samtidigt börjar vi välja sådant här som oftast. Ju mer vi rör på oss ju lättare blir det. En bra vana helt klart.

Fisksoppa

När vi väl kom hem lagade jag en fiskgryta på resterna av fisken. Vill inte skryta, men vad gott det blev. Lyckades verkligen med såsen och fisk och lite annat gott i så blev det mumma. Ja vad säger man, plötsligt händer det.

Har varit igång hela dagen, men nu landade vi i soffan, tittande på fångarna på fortet. Blir en tidig kväll här igen och i morgon blir det fullt upp igen.

Så nu säger jag godnatt så syns vi i morgon igen.

Kramar Madde

11 reaktioner till “Min lördag del två”

 1. Så mysigt med kalas för barnbarnet! Vilken fin tårta det bjöds på. Det ser ut att vara en fin promenad runt sjön, och vacker miljö underlättar helt klart upprätthållandet av goda vanor😊

  Gilla

 2. Så roligt att hon snart ska börja skolan. Förstår att de har valt att isolera den minsta då det är flera virus som går nu och de minsta är de som drabbas värst. Så härligt att ni kommit igång med promenaderna.

  Gilla

 3. Trevligt med kalas 🥳🎁🎂. Känns så bra att röra på sig både innan & efter en sån sak där det är mycket sötsaker 😊.
  Skönt att ni båda gillar att gå ut & gå. Så ni gör något tillsammans.
  Fisksoppan låter mycket god 😋.
  Känns så skönt & man kan ha gott samvete att slå sig ner i soffan på kvällen när dagen har varit händelserik.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Vad mysigt att träffa barnbarnet, låter som en bra lördag. Jag föredrar helst smörgåstårta, är inte så mycket för vanlig tårta. Men huvudsaken är väl att barnbarnet är nöjd 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s