Allmänt

Veckans planer

Veckans planer

Godmorgon alla. Tittar i min kalender och ser att jag kommer ha fullt upp nästa vecka. Känns som om det här kommer bli en av de tuffaste veckorna under hela den här tiden. Har ju ingen möjlighet till tio veckors semester så då får det bli så här vissa dagar. Men det är väl ändå ok tänker jag. Måste ju lära mig att det är så här jag ska leva sen.

Måndag

Ja här blir det en dag som är fullbokad från tidig morgon till sena kvällen. Vid 8 ska jag passa mellansessan dryga timmen. Alltid lika mysigt att få rå om henne en stund. Därefter är det jobb 11-18 för att sen åka iväg till träningen. Hur tänkte jag då jag bokade in PT tid mellan 20-21? Det blir en stor utmaning för mig.

Tisdag

Helt klart en betydligt lugnare dag, vilket kan behövas. APT och därefter bokade jag upp ett vattenpass. Tror mer det kommer bli kul än att det är ren träning. Sådant kan behövas också. Varken tidig morgon eller sen kväll blir det den dagen. Så härligt.

Onsdag

Idag är det dagen så mitt äldsta barnbarn fyller 6. Hon firades ju i helgen, men kommer bli firad av sin mamma och pappa den dagen. Jag har en PT tid klockan 16, men bokade yinyoga och zumba på förmiddagen. Blir en splittrad dag igen, men vad gör det. Här kör vi all in som vanligt.

Torsdag

Vilodag tänkte jag. Börjar jobba 12 så hinner inte med så mycket. Däremot kommer jag ta en promenad innan Behöver ju röra mig oavsett. Mer än så kommer jag inte hinna med känner jag.

Fredag

Ja ingen sovmorgon där heller. Har bokat in frisören klockan 8 och sen tänker jag ta mig in till gymmet direkt. Ligger i princip vägg i vägg 🙂 Har PT tid med min extra då min ordinarie är ledig varje fredag. Kommer väl avsluta med lite tv på kvällen för det är ju trots allt min arbetshelg den här veckan.

Lördag

Börjar jobba klockan 8 så ingen träning innan där heller. Däremot kommer jag, förhoppningsvis vi ta en promenad på kvällen. De där kvällspromenaderna är så sköna, och visst sover man bättre sådana dagar.

Söndag

Då kör vi väl ett dygn igen. 12 till 10 dagen efter. Däremot har jag planerat in en promenad runt sjön innan jag går på mitt pass. Ska väl försöka leta rätt på gummibanden och kanske köra lite på jobbet. Behöver få upp min styrka och smidighet.

Den här veckan kommer jag kolla blodtrycket morgon och kväll igen. Vill ju ha det på papper då jag ska på årskontrollen av blodtrycket att det jag säger är mer rätt än det läkarna säger. Vad kaxig jag är nu, men tror vi kan göra mycket själva utan piller.

Förra månaden såg även jag att det var för högt, men nu hoppas jag på bättre resultat.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Veckans planer”

  1. Bra att du har en PT-timme och att du inte ska ta dig iväg den timmen själv. Då blir det ju ändå lättare när du vet att du har någon som väntar på dig. Härligt med frisörtid och all träning du har planerat in. Zumba låter kul men jag har aldrig testat.

    Gilla

  2. En intensiv vecka, men du vet om att det blir extra körigt nu när du dragit igång den nya livsstilen. Innan allt sagt sig och blivit naturliga rutiner så är det körigt tänker jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s