Allmänt

Veckans fem positiva #4

Då var det dags för veckans viktigaste inlägg igen. Det är då jag sammanfattar veckans fem positiva, och den här veckan har det varit svårt. Det har varit så mycket positiva saker och det bara fortsätter.

Fick träffa mini

Ja efter två månader fick vi äntligen träffa lilla Mini. Nu fick vi inte komma jättenära, men vi fick ändå titta på henne. Så liten men nu otroligt söt. Mormors hjärta svämmar över. En liten bestämd tjej och det hördes allt då något inte var bra. Inget fel på dom lungorna inte hihi. Till det, vi fick fira storasyster som fyller 6 år på onsdag

Minus på vågen

Vi hade vägning och minus på vågen blev det, och ganska rejält. Nu ska jag bara bygga muskler också så är jag riktigt nöjd. Detta har gjort gott för mig helt klart. Tänk att man kan vara så motiverad och så lite som behövs. Är så glad över att jag hoppade på det här.

Disney om ice

Idag var jag min dotter och de två andra tjejerna på Disney om ice. Så duktiga och tjejerna tyckte det var så bra, även om den ena tyckte det var lite långt. I år var det de olika Disneyprinsessorna som stod i fokus och vi mötte Ariel, Törnrosa, Belle, Askungen, Elsa och Anna, Rapunzel, men även Alladin. Alltid lika proffsigt och så kul att se på.

Energin börjar komma tillbaka

Det är verkligen helt underbart. Börjar återfå min energi, även om den inte är fullt ut där. Men stod jag på 25 förut ligger den nog på 75 nu. Förstår inte hur fort det har gått, men det känns verkligen så bra bara.

Promenader

Det har blivit många rundor i Fontin och varenda en är så njutbar. Som jag älskar att vara ute och gå, speciellt då jag slipper den värsta värken. Visst, det är inte borta, men så mycket bättre.

Ja nu laddar vi för en ny vecka, och hoppas den blir lika bra som den här var även om jag jobbar så mycket mer.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Veckans fem positiva #4”

 1. Vad kul att du fick träffa ditt senaste barnbarn 😀. Man får en ny tändning att fortsätta när det visar att det man har kämpat för visar resultatet. Å man blir så peppad 💪.
  Kul att gå på ”Disney on ice” ⛸️👸🏻🧜‍♀️😃 & se & höra att tjejerna med tyckte om det.
  Det är härligt med promenader 🍃 frisk luft, kroppen mår bra, känns så bra efteråt. Bara bra saker av en promenad 😊.

  Jepp. Nu kickar vi igång veckan som kommer 👊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Mysigt att ni fick träffas även om det är på avstånd, i dessa tider får man ju vara riktigt försiktig. På jobbet i fredags var alla som har barn i vår grupp – minst en förkyld var – dock vara alla vi vuxna friska men ändå. Skönt med många positiva punkter och att din energi kommer tillbaka.

  Gilla

 3. Så roligt att du äntligen fick se Lill tjejen. Så roligt att det går så bra för dig. Jag själv har aldrig sett Disney on ice. Härligt att det går så bra för dig och att du är motiverad.

  Gilla

  1. Det har gått på skandinavium sen jag var liten. Tog med mina barn dit ett par gånger ( Tyvärr rätt dyrt och som ensamstående mamma är det inte alltid helt lätt) och nu är det mina barnbarns tur.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s