Allmänt

Disney on ice

Disney

Godmorgon förresten. Vilken intensiv helg det blev. och det slutade med ett besök på Skandinavium och Disney on ice. Mötte upp dessa två godingar som var mer än redo för lite Disneyprinsessor på isen. Så spännande för dom och så mycket att titta på.

Flera prinsessor

Ja det var temat på årets show. Disneyprinsessor. Allt startade med att Musse och Mimmi presenterade vilka som skulle komma ut med små ledtrådar och A kunde nog varenda en av dom. Här har vi en som bara älskar allt sådant. Allt var så spännande och dom hittade något nytt att titta på hela tiden.

Så bra platser

Som ni ser satt vi väldigt nära isbanan och hade fantastiskt sikt. Alla figurer var så nära, Som alltid är det otroligt proffsigt. Vi fick möta de flera prinsessor i en fartfylld show där det hela tiden hände något. Ögonen på tjejerna var så stora och skulle visa precis allt.

Efteråt gick dom på Mc Donalds och frågade lite om dom ville gå nästa år. JAAA var svaret men då måste deras andra kusin också vara med. Tanken var ju att hon skulle med, men dom vågade inte på grund av smittorisken. Tjejerna är verkligen så omtänksamma mot varandra och jag blir så lycklig då jag ser det.

Kramar Madde

13 reaktioner till “Disney on ice”

  1. Så roligt att de gillade Disney on Ica.. brukar ju vara poppis i en viss ålder. Bra att ni fick bra platser för det kan ju variera lite och betyder en hel del för helheten

    Gilla

  2. Ja men verkligen drömmigt, så bra platser ni fick ta på och måste varit jätte kul för barnen att gå på. En upplevelse utöver det vanliga ändå. Prinsessor kan ju aldrig bli fel liksom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s