Allmänt

Häng med mig en lördag del 1

Uppe tidigt

Gomorron, eller ska jag säga gomiddag istället? Då jag var så trött igår så vaknade jag väldigt tidigt i morse vilket kändes helt ok. Efter frukost så smög iväg och åkte iväg till Järntorget medans min man låg och sov. Det är så fint där innan resten av staden vaknar. Speciellt den där fontänen är så vacker.

Idag tänkte jag ni skulle få följa med under en dag, det kommer bli lite av ett dagbokstinlägg. Ibland kan det vara rätt kul bara det inte blir precis hela tiden.

Det var hit jag skulle

Hängde nästan på låset i morse, men ville verkligen komma iväg i god tid. Märkte att jag var riktigt trött så satt mig en stund och tog mig lite vatten. Väldigt lugnt då nästan inga hade kommit ännu. Väldigt skönt måste jag säga. Gillar inte att trängas med alla andra.

Träning på programmet

Ja idag skulle jag inte bara åka dit och slappa utan det stod styrka på programmet. Gick igenom programmet jag hade fått av min PT och vad gott det var efteråt även om jag ville ge upp ett par gånger. Funderar på att öka på några nästa gång. Det ska ju ändå vara en liten utmaning. Gäller att bygga upp under de här 10 veckorna nu. Var väldigt trött i kroppen då jag lämnade, men det var väl meningen.

Ingen vila

Nä hann inte mycket mer än hem förrän jag satte mig i bilen för att åka till Allum. Unnade mig en kopp te och vilade lite. Nu var det inte en fikatur jag skulle göra, men visst var jag värd den här koppen? Skönt att bara få sätta sig ner en liten stund.

Här var anledningen

Ja den verkliga anledningen var ju att jag skulle köpa en present. Om en stund så ska vi åka och fira mitt äldsta barnbarn som fyller 6 år på onsdag. Nu blir det inte ett kalas i vanlig ordning då dom fortfarande har restriktioner för den lilla sessan. Visst att RS går ner, men det är inte värt att chansa.

Ja resten av dagen kommer i ett senare inlägg. Har inte ett så spännande liv som ni ser,

Kramar Madde

4 reaktioner till “Häng med mig en lördag del 1”

  1. Det var ju en händelserik förmiddag ändå! Bra att du tar dina pauser också – det är ju viktigt att reflektera!
    Gillar mest att träna på morgonen, tyvärr funkar det bara på onsdagar och lördagar för mig då mitt gym inte öppnar så tidigt på vardagarna. Gillar känslan att ha det gjort och så slipper jag duscha två gånger samma dag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s