Allmänt

Fredagstankar

Journatt

Jag hade en journatt i natt och även om det gick bra så är man rätt så seg då man slutar. Märker att jag redan blivit piggare, och det känns så bra. Tänk att det kunde gå så fort.

Det jobbiga idag var nog när jag skulle hem och jag fick skrapa rutorna. Det hade jag inte räknat med, men så blev det. Hemresan gick bra och där fick jag bråttom. Två timmar efter jag slutade hade jag en timme med min PT.

PT timme

Idag skulle jag träffa en annan PT då min var ledig på fredagar. Hon var allt lite tuffare och kommer nog ha träningsvärk i morgon. Fast träningsvärk är en go värk så det är trots allt helt ok tycker jag. Ibland är det bra att få testa på någon annan, Känner att jag behöver köra lite mer styrka och det kommer ju ske. Även min smidighet behöver övas upp. Är ju så stel.

Ensam hemma

börjar få mer och mer egentid här hemma och det är så skönt. Har ätit taco, och nu tittar jag på Talang. Saknar verkligen de här stunderna. Gosa upp sig i soffan i pyjamas och själv kunna bestämma vad som ska visas på tv.

Ja snart tänkte jag krypa ner i sängen och hoppas jag vaknar tidigt så inte hela dagen åker. Är riktigt trött nu både kroppsligt och i huvudet.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Fredagstankar”

  1. Förstår att man är trött efter en journatt. Så roligt att höra att du redan känner dig piggare. Det är otroligt hur kroppen kan ändras på så lite tid. Kan tänka mig att det kan vara bra att få ha en annan PT ibland. Som du skriver är träningsvärk go värk. Alla behöver egen tid och det är väldigt skönt att vara ensam hemma.

    Gilla

  2. Det är skönt med egentid. Tacos är ju så gott men det blev det inte här. Istället blev det stuvade makaroner och köttbullar. Så gott var det så längesen man åt det 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s