Allmänt

Skönt med en vilodag

Ingen träning

Jag har verkligen varit i min träningsbubbla i dryga veckan nu. Allt har varit så bra, och jag har verkligen haft kul den här tiden. Inget snack om saken. Däremot kände jag av lårmuskeln efter igår och det känns väldigt bra att ta en vilodag idag. Är riktigt trött i benen nu.

Jobbdygn

Däremot har jag inte legat på soffan och ätit praliner utan har jobbat istället. Började redan klockan 13, och tiden idag har bara sprungit iväg. Tycker tiden på jobbet kan gå rätt långsamt, men idag höll jag på att missa så många saker just för att klockan alltid var så mycket. Kan ju bero på att vi var iväg på saker i ett par timmar.

Trötter

ja nu är jag så galet trött och kommer nog stupa i säng då det är tid för det. Allt är klart, det är bara jag kvar här. Kanske titta på tv en liten stund och sen är det läggdags för mig. Förhoppningsvis blir det en lite piggare Madde i morgon. Har ju en pt tid i morgon efter jobbet igen. Ingen rast och ingen vila här alltså

Kramar Madde

16 reaktioner till “Skönt med en vilodag”

  1. Det är alltid viktigt att ta en vilodag då det behövs. Kul att du känner att du haft roligt och att du känner dig motiverad. Ibland springer tiden iväg så man knappt hänger med.

    Gilla

  2. Det är så skönt när man har ett träningsflow 😀 . Men även skönt men wn vilodag ! Det är viktigt att man har det också 🙂 då är det bara inte jag som är trött 😀 mwn jag blir det av dåligt väder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s