Allmänt

Handling, promenad och provsvar

Promenad, och handling

Jag hade lite svårt att planera min dag, men till slut åkte jag till Kungälv och tog en promenad uppe i Fontin. Jag hade inte så mycket tid, men en runda på dryga kilometern blev det i alla fall. Att jag inte gör detta oftare då det inte tar så lång tid och ger så mycket.

Fick skrivit en handlingslista så hann med det också innan jobbet. Brukar aldrig vara så fokuserad och få gjort så mycket. Vad hände?

Provsvaren.

Ja nu kom de sista svaren och nu blev det några som inte var riktigt lika bra. Har en inflammation i kroppen, något jag påpekade tidigare för min läkare på vårdcentralen då de proverna tydde på samma sak. Han bara skakade av sig det, men nu visar fler prover på samma sak.

Låg även i underkant på B12 och hade ett svårtolkat svar på njurproverna. Alla var bra utom ett. Hon tyckte jag skulle kontakta min husläkare, men orkar inte bli dåligt bemött igen.

Är det fortfarande för högt efter de här veckorna får jag väl be en läkare kika på det. Men visst är det tråkigt då man inte ”vågar” gå till en läkare då något inte är så bra för man är så rädd att bli dåligt eller nonchalant bemött.

Fixade mat

Efter jobbet idag så fixade jag både middagar och musli. När hände det att jag satte igång att laga mat då jag jobbat kväll? Ja plötsligt händer det.

Känner mig ändå effektiv och samtidigt undrar jag, vad hände?

Kramar Madde

11 reaktioner till “Handling, promenad och provsvar”

 1. Ibland har man bara den där extra energin utan att förstå varför 🙂 Men vad skönt att du betade av en massa. Trist med provsvaren, men förhoppningsvis visas ett bättre resultat när du kört på med kost och träning några veckor. Äter själv B12, har gjort det i mååååånga år.

  Gilla

 2. Det där är så typiskt vården att bara skakar av sej det och inte vill lyssna när vården ska vara dem som hjälper. Bra att du står på dej. Många som inte orkar.
  Vilka fina bilder 🥰

  Gilla

 3. Skönt med lite ordentlig promenad, jag har försökt börja gå lite mer – men det är svårt då mitt ben inte riktigt tillåter det – en mindre promenad ger smärta 1-2 dagar. Men hoppas det skall bli bättre. Tycker ändå du skall kontakta din läkare – det hade jag gjort – nu har du ju det svart på vitt av någon annan- som dessutom rekomenderar dig att gå- kanske kan du få en anna läkare. En infalamation kan ju knappast vara bra ändå för kroppen, men förstår dig – kanske blir det bättre efter dessa veckor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s