Allmänt

På jobb

Trött då klockan ringde

Godmorgon. Hade ju världens energi igår,men i morse då jag skulle upp var den energin som bortblåst. Fick i mig min frukost,tog en dusch och plocka med mig all mat jag ska ha i mig under dagen.

Kom ju hemifrån sent, men kom i god tid ändå. Då det inte finns någon trafik så går det ju fort. Skönt då jag kunde andas innan jag började.

Ingen träningsvärk

Trodde nog att jag skulle ha en hel del, men nä. Däremot väldigt trött i höften. Svårt att somna pga det. Tur vi har en plan angående det också. Vill ju bli så smärtfri det bara går. Det är ju ett av mina mål ihop med att bli medicinfri.

Kommer inte bli någon träning idag, men en promenad innan jag landar i soffan där hemma.

Mer spännande än så här blir inte min dag, men så ser mina arbetshelger ut.

Kramar Madde

20 reaktioner till “På jobb”

 1. Ett liv utan mediciner hade varit fantastiskt men det kommer jag aldrig bli tyvärr.
  Skönt att du inte har träningsvärk iaf.
  Krsm

  Gilla

 2. På något sätt så tycker jag att träningsvärk är lite skönt att ha, som då vet jag att träningen har tagit på kroppen. Skönt att du hann i tid även fast du kom iväg sent

  Gilla

 3. Ja kan man bli medicin fri så är det ju toppen, det är ju inte alltid det går men att ha det som mål är ju bra. Själv har jag vad läkaren säger är ”falsk ischias ” som gör sjukt ont stundvis – för att minimera så vill de att jag rör mig mer och promenerar – vilket ger mer värk. Lite moment 22 med andra ord. Och de vill inte skriva ut mer stark medicin – lejt jag vet hjälper.

  Gilla

  1. Jag äter blodtrycksmedicin, och vet att jag kan bli av med dom ifall jag ändrar min livsstil. Blir jag inte av med det helt vill jag minska dosen. Sen förstår jag med att mediciner kan vara väldigt bra en period och i vissa fall är det skillnaden mellan liv och död. Falsk ischias? Vad är det?

   Gilla

 4. Skönt att slippa träningsvärk när man ska jobba fast annars är det ju helt okej att ha fått träningsvärk efter träning för då vet man att man får resultat av träningen..

  Gilla

 5. Det är svårt o sova när man har ont någonstans el bara tänker. Bra att du har som mål o bli medicin fri. Lycka till 🥰

  Gilla

 6. Ibland har man väldigt mycket energi medan man har nästan ingen senare. Förstår att man kan ha svårt att somna om man har ont eller som du skriver man är trött i en kroppsdel. Jag är trött idag efter att ha sett en film som var 3timmar och 38 minuter på bio igår.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s