Allmänt

Veckans fem positiva

Godmorgon.

Söndag igen, och vad fort tiden har gått. Den här veckan har bara susat förbi och förstår inte vad som hänt. Idag är det då dags att skriva veckans viktigaste inlägg, den där jag listar alla positiva saker som hänt. Även negativa veckor finns alltid små guldklimpar.

Pure change startade

Ja, som jag har tjatat om detta och nu äntligen är det dags. Som ni förstått så har det varit en intensiv vecka men så roligt. Har varit extremt snurrig efter all information, men vad gör det? Nu är jag äntligen på G och som jag har längtat. Tredje gången gillt, och nu är jag här.

Promenaden

Är så glad att jag tog mig runt sjön i fredags, inte bara en gång utan två. I vanliga fall så skulle jag hellre ta en fika än att gå ut och gå, men det ska ju vara en promenad i alla fall de dagarna jag inte tränar. Det var så skönt, och även om det är en hel del folk blir det så rofyllt. Bästa som finns att strosa runt där.

Fixa mat efter jobbet.

Då jag jobbar kväll brukar jag aldrig orka göra något då jag kommer hem, men i fredags var ett undantag. Hade så mycket positiv energi inombords så jag satte igång att både laga middagar och fixa müsli till mina frukostar. Kändes så bra då så mycket är klart, speciellt då jag kommer jobba hela helgen, men även hänga på gymmet en hel del på vardagarna.

Energinivån är rejält påfylld

Som ni kanske vet har jag klagat på min enorma trötthet under lång tid. Av någon konstig anledning är den rejält påfylld, och är inte alls trött på samma sätt, även om jag kan känna att jag är trött av rätt anledning nu. Dvs att jag rört på mig. Tänk att det kunde gå så fort att lösa den biten.

De flesta proverna var bra

Tog massa prover och de allra flesta var bra. Några var inte så bra men samtidigt de kanske löses då jag kommit i form igen. Är ändå glad över att fick ta proverna och sen får vi se efter nästa provtagning. Några låg på gränserna, men fortfarande ingen fara.

Lite svårt med fem positiva idag då allt faktisk hänger ihop. Det är inte en enskild sak utan ett sammanhang Nu hoppas jag bara på en lika bra vecka som den här har varit.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Veckans fem positiva”

  1. Helt klart, ändå har jag inte kommit igång fullt ut med någonting. Kommer säkert vara superless på detta efteråt, men hoppas jag håller i ett tag i alla fall

   Gilla

 1. Det är bra att kunna se det som är bra också så att man inte hakar upp sig för mycket på det som inte gått lika lätt.. att börja träna är ju en stor förändring och då är det bra att ha saker som peppar upp..

  Gilla

 2. Din lista strålar faktiskt av positivitet! Härligt!
  Ett tips är att lyssna på ljudböcker när du är ute och går. Jag tycker att tiden går mycket snabbare och ibland går man kanske lite extra för att höra hur det går 🙂

  Gilla

 3. Vilken bra vecka du har haft.. Skönt att du känner dig piggare och att du känner att du har energi. Som du skriver så var det bra att de flesta proverna var bra och att de som var på gränsen kan bli bättre när du kommit i form igen som du skriver. Jag hoppas denna vecka blir lika bra för dig.

  Gilla

 4. Duktig du var som gick två gånger runt sjön. Det är verkligen härligt med promenader. Jag får försöka ta mig ut mer, och kanske ta en promenad efter arbetsträningen. Imorgon ska jag gå och träna innan jag går hem. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s