Madde 2.0

Första dagen

Upp tidigt,

Tänkte berätta lite om min dag. Jag hade ju ingen aning om vad som väntade mig, och lite nervös var jag allt.

Vaknade tidigt och tog min in till Hagabadet. Så mörkt och allt var så vackert ute. Längesen jag var ute så tidigt inser jag. Så vackert med all belysning. Nu åkte jag spårvagn så blev ju inga foton på det. Kom dit och bytte om.

Invägning och Yinyoga

Gick bort till testlabbet och pratade med några ifrån marknadsföringsavdelningen. De var där för att fotografera oss som ville det. Tycker ändå att det är bra att få se förändringar, även om detta bara är tio veckor. Ja det var ju ingen rolig läsning jag fick till mig, men nu kan det bara bli bättre. Mycket jag behöver förändra, men har ju hjälp till det.

Drack lite kaffe och sen var det dags för yinyoga med triggerpunktmassage. Behövdes då jag har så ont. Gör ju en hel del. Att få utöva yoga i hotsalen är ju bara så underbart. Värmen behövs helt klart.

Lunch

Tog mig ut för att äta lunch idag. Det får ju inte bli varje dag, men nu var jag allt värd den. Sjöbaren har en fantastisk fisksoppa så det valde jag. Så galet gott. Tog även en promenad efteråt. Lite frisk luft och sen var jag redo igen.

Märker däremot att jag behöver ha lite mer planering med min träning. Lite långt emellan det jag skulle göra idag, och visst blir det lite segt. Till det måste få in måltiderna på ett bra sätt.

Mötet med PT

Ja klockan 14 var det dags för första mötet med min pt. Även detta var lite nervöst, men även det gick bra. Samtal om vad jag förväntar mig, vad jag vill jobba med. Styrka och stress är de stora områdena vi ska fokusera på. Funkar det så faller det andra på plats också. Därefter en 3D scanning. Ja det var absolut ingen vacker syn, och har inte riktigt bestämt mig för om jag vill dela med mig av den. Varenda valk syns, till och med ärret efter kejsarsnitten syns på bilden.

I morgon ska ett blodtryck tas och sen ska vi testa min styrka för att se vart vi ska börja. Som jag längtar nu. Kändes riktigt bra med honom, och nu ska vi bara se hur långt jag når i den här tävlingen. Ändå är det viktigaste hur långt jag når för mig själv.

Nu är det dags att lägga mig och sova, för det blir en tidig dag i morgon med.

Kramar Madde

13 reaktioner till “Första dagen”

 1. Du är fantastisk duktig och jag hejar på dig. Tack att du delar med dig. Hoppas du haft en god nattsömn och att din tisdag blir toppen. Kramar 🥰

  Gilla

 2. Det viktiga är att man kommer dit man vill, men lite av en tävling brukar ju kunna peppa på både humöret och orken. 10 veckor är kort men kan säkert ge bra resultat ändå och det känns som en bra period att satsa, när vi går mot ljusare varmaste tider – så känns allt lite bättre. Jag och en kompis skall nog till Hagabadet nåndag – hon sa att de har bra pris nu i januari

  Gilla

 3. Kul att läsa lite detaljerat hur din första dag såg ut 🙂. Mm……man ser fram i mot nu att se ljuset på morgon. Inte bäcksvart.
  Skönt att du är på ett ställe där du känner dig hemma. Skönt med yoga 🧘🏼‍♀️ sen lunch efter det. Soppan ser ju väldigt god ut 😋.
  Vad bra att PT:n känns bra 👍. Hoppas att den känslan sitter i sen när ni börjar träna tillsammans. Jaa, det viktigaste är att du gör denna resan för dig själv!! 🤗

  Heja dig!! Ta hand om dig och va rädd om dig! 🌹🌹

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s