Allmänt

Dagen D

Nu är det dags

Godmorgon alla. Kikar mest in för att säga hej medans jag dricker mitt morgonkaffe. Jag hade nog lite svårt att sova igår trots meditationer som jag somnar på fem röda på annars.

Snart ska jag ta mig till Hagabadet och första invägningen, har lite tid över sen då jag tänkte äta lite frukost för att sen köra ett yinpass med triggerpunktmassage. Har ju ont överallt och då kan detta hjälpa.

Klockan 14 ska jag träffa min PT för första gången. eller ska jag säga andra gången? Hade ju honom på ett gym intro för ett år sen. Vi kommer gå igenom appen, boka in två PT tillfällen till och köra styrketest. Allt för att ha en bra utgångspunkt. Samtidigt så ska vi prata igenom vad jag vill ha ut av de här veckorna.

Följ mig gärna på instagram där jag kommer uppdatera er mer regelbundet. Alltid lättare där än bloggen. Vill helst sitta framför datorn då jag bloggar

Kramar Madde

12 reaktioner till “Dagen D”

 1. Hej. Visste inte hur jag skulle kunna skriva en kommentar men nu fick jag till det 😄 Du är duktig och jag önskar dig lycka till.
  Kramar 🥰

  Gilla

 2. Låter jättespännande! Jag älskar att träna men har lite svårt för det just nu. Ska ta tag i min hemmaträning igen, det har kommit så mkt emellan.
  Heja dig! Hoppas att du har riktigt skoj!
  Kram

  Gilla

 3. Hoppas allt gått bra idag! Stort lycka till nu, håller tummarna att allt kommer att kännas bra (ja kanske inte träningsvärken då, men liiite kan vara ”skönt”) och att du har hittat ett sätt som funkar för dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s