Allmänt

Veckans fem positiva

Passade barnbarn

Alltid lika roligt och alltid lika intressanta diskussioner. Så klok, så otroligt snäll. Vi satt och räkna matte och för varje sida som blev klar fick hon en guldstjärna. Den var allt viktigast. Sen är hon så duktig och så lättlärd. Vi satt och pratade om att alla är duktiga på olika saker, och det är helt Ok.

Fika med väninna.

Ja det blev en fika med en väninna innan jobbet. Tiden sprang iväg och vi skulle nog kunna prata ett par timmar till, men plikterna kallar. Tyvärr är det så sällan vi får till det då vi jobbar så olika. Var fjärde helg typ. Vi får väl se till att det blir lite oftare för det är alltid trevligt.

Semester

Ja nu ska jag vara lite ledig, och börjar inte förrän på fredag igen. En vecka ledigt. Nu kommer jag ju inte ligga på latsidan utan satsa på träningen. Kommer ju mer eller mindre bo på hagabadet de första dagarna. Längtar så otroligt mycket, men vet ju att det kommer krävas så mycket av mig.

Handlade träningskläder

Ja ibland är det tur det är rea för jag kom ju billigt undan och hittade ändå precis det jag ville ha. Sådant gillas. De byxorna jag hade var väldigt slitna och har haft dom så länge. Nu var det dags att få något nytt. Likaså en bra sportbh. Så nu är jag förhoppningsvis redo för nästa vecka,

En kopp te

Ja hur kan det vara något positivt, men just nu känns det så skönt. Har dragit ner på allt godiskaffe, och väljer en kopp te istället. Vid flera tillfällen har jag bara hämtat ut min kopp och suttit och njutit av den då alla andra rusar runt. Så hur konstigt det än är så är detta så positivt för mig.

Ni kan tänka er vad nästa veckas positiva kommer bli, Träningsvärk, och att jag sover så gott på nätterna hihi

Kramar Madde

13 reaktioner till “Veckans fem positiva”

  1. Vad roligt att det gick så bra med att räkna med barnbarnet. Visst är det okej att vara bra på olika saker men det är en ”liten” detalj som jag har en tendens att glömma bort. Mysigt med fika med en väninna och vad trevligt att du fyndade lite träningskläder. Det är ju annars rätt dyrt tyvärr. Njut av din ledighet nu. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s