Allmänt

Är jag stressad?

Godmorgon

Vaknade jättetidigt i morse eller ska jag säga mitt i natten. Trodde att jag missat invägningen och min PT tid. Det kändes så verkligt och stresspåslaget steg rätt så mycket. Mitt i detta, lite ångest. Ville inte strula igen efter det i höstas. Det tog nog ganska många minuter innan jag förstod att klockan var halv fem och det var söndag morgon. Detta är inte bra. Det här är ju inte första gången då jag glömmer precis allt och det blir dyrt.

Balans

Precis som jag skrivit om tidigare så handlar allt om balans. Just nu går hjärnan på högvarv, då är det kanske inte vila i traditionell mening jag behöver. Behöver bli trött i kroppen. Tung styrketräning, eller bara köra typ på cykel eller roddmaskinen. Som ni ser så valde jag inte löpbandet då jag verkligen hatar att springa. Jag har försökt, men inser att det finns annat jag kan göra istället. Behöver inte vara sämre. Minns för många år sen då jag och äldsta dottern pratade om detta med att jobba. Hon önskade så att kunna springa på stranden och se fräsch ut, men riktigt så är det ju inte. Hade också velat det.

Nu hoppas jag att jag får ut det jag behöver, och i morgon startar jag min träningsbubbla. Tror det kommer vara välbehövligt. Blir väl bara jobbigt då allt är över. Samtidigt är det just då det allra jobbigaste börjar. Helst vill jag vinna ett vipmedlemskap, men tror att det bästa är andra priset. 10 PT timmar till. Kanske varannan vecka under ett halvår bara för att hålla fast i de nya vanorna.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Är jag stressad?”

  1. Att hitta balansen är inte alltid det lättaste och det är ju också något man får träna på, för att kunna hantera sin balans och sin stress och sina känslor är ju något vi alla borde träna på

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s