Allmänt

Det blev en promenad

Tog mig ut

Egentligen ville jag bara ligga kvar i soffan och inte göra någonting, men tvingade mig ut en sväng. Fick ut min man som inte fått frisk luft på en vecka. Vi tog oss bara en tur inne på kyrkogården, något vi inte gjort på länge. Har ju sagt det förut, men tål att sägas igen. Den kyrkogården är så vacker, och så rofylld. Vi bara älskar att strosa runt där, och tror inte vi är ensamma om det. Finns en hel del kända gravar, och magnifika gravar. Vi pratar om sfinxer, stora monument med mera.

Vilade vid fontänen.

Ja här brukar vi ofta sätta oss en stund. Så vackert, så rofyllt och en av mina favoritplatser här. Vid vackert väder är platserna fulla och många sitter och bara njuter, och stannar i nuet. Det är säkert många funderingar också, men vad gör det. En stund för stillhet och reflektion.

Ta sig tid för detaljer

Visst har vi som oftast allt för bråttom, och hinner inte se det lilla. Allt ska gå fort, fort, fort. Vi känner oss duktiga då vi kan skriva check på så mycket som möjligt. Varför inte stanna upp. Se det vackra ( eller kanske det fula ) runt omkring oss.

En kopp kaffe

Gäller att skynda långsamt. Pratar så mycket om balans, yin/yang. Rörelse, vila. Inget av det får ta över. En kopp kaffe, titta in till er och säga hej. Kvalitet. Kostar ofta på mig finkaffe, och en sådan där lyx jag gärna vill ha. Snygga muggar eller glas till det så är allt på topp.

Ny väska

Då jag inte haft en väska till min yogamatta har den ofta fått vara kvar hemma. Lite synd, men svår att bära med sig utan det eller remmar. yogahanduken får däremot alltid följa med. Känns bättre att ligga på den, även om mattorna ska vara rena. Nu kan den få följa med vart jag än ska, och väskan införskaffades till ett helt ok pris. Rea är min grej. Har inget behov av det senaste alltid. Funktionellt är däremot något jag gillar

Nu är jag mer än redo för det som komma skall.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Det blev en promenad”

 1. Det låter skönt med en promenad, idag har jag inte kommit utanför dörren ens. Grabbarna har skött hundrastningen. Här har det varit vått och grått hela dagen. Är så in i bombens trött på det.
  Rea är bra, rea gillar vi! Jag borde nog också skaffa mig en väska till min yogamatta.

  Jag älskar kyrkogårdar, de är ofta vackra och rofyllda.
  Jag säger som Ernst, i det enkla bor det vackra!
  Kram

  Gilla

 2. Bra att du fick med dig din sambo ut. Är trevligare då 🙂. Kyrkogårdar är något speciellt att vara på.
  Så är det att vi har för bråttom nu för tiden i vårt samhälle. Tyvärr. Vad bra att du har köpt dig en yoga väska & kan bära med dig den nu.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Va härligt att ni tog er ut och att du fick han ut.
  Du skriver så bra ord jämt och reflektera kring saker.
  Man måste stanna upp ibland o vila inre själen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s