Allmänt

Härliga samtal och tulpaner.

Långledig

Vilken härlig känsla det var då jag kunde åka hem idag efter jouren. Nu är det bara en vecka ledigt, men det är så värt. Visst kommer jag att ha andra saker att göra, men det är ju enbart för mig. Hade lite pappersarbete kvar, men hann med det också. Vill ju lämna på ett bra sätt. Nästa gång jag åker till jobbet blir på fredag, hoppas jag.

Härliga ungar

Igår på jobbet ringde min telefon. Brukar sällan svara, men igår kunde jag inte låta bli. Mitt lilla barnbarn ringde och hade så mycket att prata om. Sa att jag var på jobbet och inte kunde prata så länge. Hon frågade när jag slutade och sa att jag slutar i morgon´. Det blev tyst i andra ändan och förstår att hon funderade. Sen kom frågan. Har ni ett sovrum på jobbet? Ja svarade jag. Det har vi. Tyst en stund till och sen kom nästa fråga. Mormor, du har väl med dig en tandborste till jobbet. Klart jag har, berättade att det liggen en där hela tiden. Alltid redo om jag måste stanna. Underbara ungar och deras funderingar.

Tulpaner

Tog mig en svång in i affären på vägen hem. Skulle ha lite kattsand och värktabletter till min sjuka man. Ja, kattsanden var väl kanske inte till honom, men det andra. På söndag är det ju tulpanens dag, och smygstartar redan nu. Klart jag ska ha tulpaner hemma, min favoritblomma utan tvekan. Under säsongen blir det en hel del vackra buketter och visst piggar det upp en hel del den här mörka tiden.

Sov middag.

Hade nog mycket tankar och spänningar. Var hemma en stund, sen somnade jag. I fyra timmar sov jag, ändå är jag lika trött. Nu är det flera som säger till mig.. du är ju utbränd. Alla ser det utan proffsen, dvs läkare. De tycker jag ska köra på och äta piller som gör mig ännu tröttare. Totalt galet.

Jag vill verkligen inte känna så här, jag vill ha energi, orka med en vettig fritid osv. Jag vill vara social och hitta på roliga saker. Ja, men nu så ska jag få hjälp med detta också.

Kramar Madde

9 reaktioner till “Härliga samtal och tulpaner.”

 1. Vad skönt att du nu får vara ledig en vecka. Vilket mysigt samtal med ditt barnbarn. Det är så roligt att lyssna på deras funderingar. Oj då var du trött när du sov i fyra timmar. Hoppas att du är piggare idag.

  Gilla

 2. Ja barn kan verkligen vara roliga att prata med då de är så ärliga och inte rädd att fråga fel fråga eller säga något som vi vuxna tycker är pinsamt. Tulpaner är verkligen härliga blommor.

  Gilla

  1. Precis så är det. Blev så tydligt då jag lämnade jobbet i fredags och hade gjort klart en sak som ska påbörjas på måndag. Skrev att det var ok att SMS så ringer jag upp. Då hon läste det så säger hon.. nej vi ska inte ringa dig, du är utbränd och nu ska du vara ledig en vecka. Blev så tydligt där.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s