Madde 2.0

Dag 12

Godmorgon.

säger det varenda morgon då jag skriver det här inlägget. Jag måste fotografera mer än vad jag gör. Har ju inga bilder. Är ledig och inga planer till helgen. Ska jag ta med mig kameran ut och förena nytta med nöje? Ut i friska luften, och ta massa vackra bilder? Ja så får det bli tror jag.

Fikadejt

Fick ju ett mess av en kompis i torsdags, och igår så träffades vi för ett par timmars skitsnack och fika. Har ju även sagt att jag inte riktigt orkar att vara social men just hon är en av dom jag fixar det med. Vi springer på varandra på jobbet ibland så det här var så trevligt. På väg till bilen så stötte jag på en annan fd kollega som jag pratade bort en stund med.

Ännu en p bot

I onsdags då jag kom hem hade jag ju fått en p-bot som jag berättade om. Där jag bor har vi bara boendeparkering, med datumparkering. Fanns inga andra parkeringar än där dom skulle sopa dagen efter på, men kände att jag flyttar bilen då istället för att leta parkering på annat håll vid 23 på kvällen. Det löser jag. Tror ni att jag gjorde det? irritationen över den första boten gjorde att jag totalt glömde att ställa en påminnelse om detta med bilen. Den här får jag snällt betala för det var mitt fel.

Hur mådde jag igår då?

Hade något hög stressnivå får jag väl erkänna, mycket beroende på p böterna. Jobbade, åt bra, men lite för mycket stillasittande. Det är väl det jag får öva mig mer på nu tror jag. Det kommer nog på måndag. Första mötet är lite mätningar, och hur vi ska lägga upp de här tio veckorna, mycket samtal med andra ord. Ska även försöka få in lite träning däremellan.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Dag 12”

 1. Är det morgon när man skriver ett inlägg. Så skriver man godmorgon. En trevlig sak att skriva tycker jag 🙂. Låter bra att göra under helgen.

  Vad trevligt att fika med en vän! 🧁 å sen att du stötte på en annan vän 😊.

  Nä. Fy. Dem där är inte roliga att få. En kostnad man helst vill slippa så gott det går. Men ibland händer det. Inte lätt att komma ihåg allt! ❤️

  Önskar dig lycka till på måndag ☘️.

  Ta hand om dig och va rädd om dig🤗🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s